PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/5


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες. Ανήλικοι πρίγκιπες γίνονται πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας ενήλικων βασιλέων, τρεις παλαίμαχοι πεζοναύτες συναντώνται ύστερα από τριάντα χρόνια, μια 50χρονη γυναίκα ξαναβρίσκει τον πρώτο της έρωτα, ένας θρασύς καθηγητής αναγκάζεται να αποκαταστήσει μια αδικία, μια αναποφάσιστη γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη επιλογή, ο πιο αντισυμβατικός υπερήρωας όλων των εποχών επιστρέφει και ένας επίδοξος σκηνοθέτης περνά υπαρξιακή κρίση.

 

«Βασιλικοί γάμοι»

Βασισμένο στο βιβλίο της Σαντάλ Τομά, το γαλλικό ιστορικό δράμα εποχής μας μεταφέρει στο 1721, όπου, έπειτα από έναν μακροχρόνιο πόλεμο, ο αντιβασιλέας της Γαλλίας προτείνει δύο γάμους – πριγκιπικές ανταλλαγές μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας, στοχεύοντας στη διασφάλιση της ειρήνης μεταξύ των δύο χωρών. Έτσι, οι νεαροί μελλόνυμφοι, ηλικίας 4 έως 14 ετών, μετατρέπονται σε πιόνια για τα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντιγκένο
Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Γουίλσον, Αναμαρία Βαρτολομέι, Ολιβιέ Γκουρμέ, Κατρίν Μουσέ, Πατρίκ Ντεσάν και Γκουέντολιν Γκουβερνέκ

 

«Η τελευταία σημαία»

Τριάντα χρόνια αφότου υπηρέτησαν στον πόλεμο του Βιετνάμ, τρεις πρώην πεζοναύτες συναντώνται ξανά, στο δράμα το οποίο υμνεί την ανδρική φιλία, ρίχνοντας μια μελαγχολική ματιά στις ανοιχτές πληγές της Αμερικής. Η επανένωση αυτή προκύπτει μετά την παράκληση του ενός να τον βοηθήσουν να θάψει τον μονάκριβο γιο του, που σκοτώθηκε στο Ιράκ, όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Καθώς κάνουν το γλυκόπικρο αυτό ταξίδι, αναπολούν το παρελθόν και προσπαθούν να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι ο πόλεμος εξακολουθεί να διαμορφώνει τη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Πρωταγωνιστούν: Μπράιαν Κράνστον, Λόρενς Φίσμπερν, Στιβ Καρέλ, Τζ. Κουίντον Τζόνσον, Ντίνα Ριντ Φόστερ, Γκρέιαμ Γουλφ και Τζεφ Μόναχαν

 

«Το ταλέντο»

Στη γαλλική κωμωδία, ένας θρασύς έως και ρατσιστής Καθηγητής Πανεπιστημίου, έχοντας εκνευρίσει φοιτητές και συναδέλφους με την απεχθή συμπεριφορά του, προκειμένου να επανορθώσει και να μην απολυθεί, αναγκάζεται να προετοιμάσει για τους αγώνες ρητορικής μια πρωτοετή φοιτήτρια του με αραβικές καταβολές.

Σκηνοθεσία: Ιβάν Ατάλ
Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλ Οτέιγ και Καμέλια Τζορντάνα

 

«50 φορές άνοιξη»

Στη γαλλική ρομαντική κομεντί, μια χωρισμένη 50χρονη γυναίκα, η οποία χάνει τη δουλειά της, ενώ παράλληλα ταλαιπωρείται από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και μαθαίνει ότι θα γίνει γιαγιά, νιώθει ότι η ζωή της βρίσκεται σε τέλμα. Μέχρι τη στιγμή που συναντά τυχαία τον νεανικό της έρωτα, και όλα αρχίζουν να αλλάζουν.

Σκηνοθεσία: Μπλαντίν Λενουάρ
Πρωταγωνιστούν: Ανιές Ζαουί, Τιμπό ντε Μονταλεμπάρ, Πασκάλ Αρμπιγιό, Σάρα Σούκο και Λου Ρόι Λεκολινέ

 

«Εσύ διαλέγεις»

Ηρωίδα της γαλλικής κωμωδίας είναι μία 40χρονη γυναίκα, η οποία έχει μάθει να αποφασίζουν πάντα άλλοι για εκείνη. Όταν γοητεύεται εξίσου από δύο άνδρες, πρέπει να επιλέξει μόνη της ποιον θέλει πραγματικά.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβέν
Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντρα Λαμί, Τζέιμι Μπάμπερ και Αρνό Ντικρέ

 

«Deadpool 2»

Ο ασεβής, αθυρόστομος, φλύαρος, εξυπνάκιας και πιο αντισυμβατικός υπερήρωας όλων των εποχών επιστρέφει μέσα από την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Όταν ένας σούπερ – στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας, διαπιστώνοντας ότι, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό, πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακάριν, Τζος Μπρόλιν, Ζάζι Μπιτζ, Μπριάνα Χίλντενμπραντ και Έντι Μαρσάν

 

«Too much info clouding over my head»

Στην ελληνική κωμωδία, ένας φιλόδοξος σκηνοθέτης σε υπαρξιακή κρίση και γεμάτος ψυχαναγκασμούς μπαίνει σε περιπέτειες, καθώς προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει. Παράλληλα, πρέπει να διαχειριστεί την εξουσιαστική παραγωγό του, την παθητικά επιθετική μητέρα του, τις ανασφάλειες της κοπέλας του, τον καρκίνο που του χτυπά την πόρτα, την τεράστια συλλογή από έργα τέχνης που άφησε ο πατέρας του και, κυρίως, τον πολύ κακό του εαυτό.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Χριστοφιλάκης
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χριστοφιλάκης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Λένα Ουζουνίδου, Λένα Δροσάκη, Νικολίτσα Ντρίζη, Ζήσης Ρούμπος, Ελίνα Ρίζου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Άλκηστη Πουλοπούλου, Νίκος Μαγδαληνός και Δημοσθένης Φίλιππας

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 17/5-23/5

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment