PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/10


Το κινηματογραφικό επταήμερο συνεχίζεται απόψε με τέσσερις νέες ταινίες, καθώς ο Joker συνεχίζει τη θριαμβευτική του πορεία, ξεπερνώντας μέσα σε δυο βδομάδες τα 450.000 εισιτήρια. Ένα σκληρό φιλμ το «Παράσιτα» που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο τελευταίο φεστιβάλ στις Κάννες, το δραματικό και βραβευμένο στο φεστιβάλ Βερολίνου με την Χρυσή Άρκτο «Συνώνυμα», ένα παραμύθι της Disney με μια πανέμορφη σατανική μάγισσα και μια παρέα από στρίπερς, θα αποπειραθούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

 

«Παράσιτα»

Δραματικό, κοινωνικό θρίλερ, νοτιοκορεάτικης παραγωγής του 2019. Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Μια αχτίδα ελπίδας εμφανίζεται, ωστόσο, όταν ο νεαρός γιος της φαμίλιας βρίσκει δουλειά στο πολυτελές σπίτι ενός ιδιοκτήτη πολυεθνικής εταιρείας, δημιουργώντας με ύπουλο τρόπο τις συνθήκες ώστε και οι υπόλοιποι συγγενείς του να μπορέσουν να επωφεληθούν της ευκαιρίας, δίχως να φαντάζεται, ωστόσο, όσα πρόκειται να συμβούν.

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-Χο
Πρωταγωνιστούν: Σονγκ Κανγκ Χο, Λι Σαν Κουν, Τσο Γέο, Σο Νταμ Παρκ και Τζι Σο Γιανγκ

 

«Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019. H Maleficent και η βαφτιστήρα της Ορόρα έρχονται αντιμέτωπες με περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς -που ενώ τις φέρνουν κοντά την ίδια στιγμή τις ωθούν σε αντίθετες κατευθύνσεις- με αφορμή μία γαμήλια τελετή και την εμφάνιση απρόσμενων συμμάχων και σκοτεινών, πρωτόγνωρων δυνάμεων.

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρόνινγκ
Πρωταγωνιστούν: Αντζελίνα Τζολί, Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ, Τζούνο Τεμπλ, Εντ Σκράιν και Χάρις Ντίκινσον

 

«Συνώνυμα»

Δραματική ταινία, ισραηλινής και γαλλικής παραγωγής του 2019. Ο Γιόαβ, ένας νεαρός Ισραηλινός, είναι αποφασισμένος να αποκηρύξει την εθνικότητα του και να γίνει Γάλλος. Στο Παρίσι, εγκαταλείπει τη γλώσσα του και με τη βοήθεια ενός λεξικού επιχειρεί με κάθε τρόπο να επινοήσει μια νέα ταυτότητα για τον εαυτό του.

Σκηνοθεσία: Ναντάβ Λαπίντ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Μερσιέ, Κουεντίν Ντολμέρ και Λουίζ Σεβιλότ

 

«Επικίνδυνες Κυρίες»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Mια παρέα από στρίπερς στην Νέα Υόρκη, κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης του 2008, βλέπουν τους πελάτες τους και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται. Με αρχηγό τη φιλόδοξη χωρισμένη μητέρα Ντέστινι και με τη βοήθεια της βετεράνου στρίπερ Ραμόνα, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κλέβοντας και εξαπατώντας πλούσιους άντρες της Γουόλ Στριτ. Το σχέδιο τους δουλεύει με μεγάλη επιτυχία μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Σκηνοθεσία: Λορίν Σκαφάρια
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Κέκε Πάλμερ, Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς και Λίλι Ράινχαρτ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 17/10-23/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment