PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 16/7


Με έξι νέες ταινίες και τρεις φημισμένες επανεκδόσεις, συνεχίζονται οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές για τις επόμενες ημέρες.

Η πολυκύμαντη ζωή του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, υπαρξιακή περιπέτεια αναζήτησης στους δρόμους της Αθήνας, ένα ταξίδι ζωής στα ελληνικά νησιά, ιταλική ιστορία φιλίας, γαλλική κωμωδία με ήρωες τρεις ηλικιωμένους φίλους, που δε λένε να γεράσουν και αστυνομικό θρίλερ με φόντο τη γοητεία της γαλλικής Ριβιέρα.

 

«Ο Διαφορετικός Κύριος Κόπερφιλντ»

Δραματική κομεντί, αγγλοαμερικανικής παραγωγής του 2019. Μια νέα εκδοχή του κλασσικού μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς. Η ταινία παρουσιάζει την πολυκύμαντη ζωή του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ από την τρυφερή παιδική ηλικία, την εφηβεία μέχρι την ενηλικίωση και την περίοδο ωριμότητας.

Σκηνοθεσία: Αρμάντο Ιανούτσι
Πρωταγωνιστούν: Ντεβ Πατέλ, Πίτερ Καπάλντι, Τίλντα Σουίντον, Χιου Λόρι και Μπεν Γουίσο

 

«Παρί»

Δραματική περιπέτεια αναζήτησης, ελληνο-γαλλικής παραγωγής του 2020. Ένα ζευγάρι Ιρανών έρχονται στην Αθήνα για να επισκεφτούν τον γιο τους, ο οποίος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Εκείνος, όμως, έχει εξαφανιστεί, σβήνοντας κάθε ίχνος του. Η μητέρα του, Παρί, θα ξεκινήσει μια αγωνιώδη προσπάθεια να τον βρει. Προερχόμενη από ένα συντηρητικό, θρησκευτικό περιβάλλον, με λιγοστές γνώσεις αγγλικών, στο πρώτο της ταξίδι εκτός Ιράν, η Παρί θα βρεθεί να τριγυρνά μόνη στις πιο σκοτεινές γωνιές μιας άγνωστης, απειλητικής αλλά και γοητευτικής πόλης, θα φτάσει τα όριά της στα άκρα και θα ανακαλύψει, τελικά, τον ίδιο της τον εαυτό.

Σκηνοθεσία: Σιαμάκ Ετεμάντι
Πρωταγωνιστούν: Μελίκα Φορουτάν, Σαμπάζ Νοσίρ και Σοφία Κόκκαλη

 

«Παράθυρο στη Θάλασσα»

Δραματική, ισπανοελληνικής παραγωγής του 2019. Η Μαρία, μια 55χρονη Ισπανίδα, αντιμέτωπη με μια δυσοίωνη πρόγνωση υγείας, κάνει ένα ταξίδι ζωής στα ελληνικά νησιά, παρέα με τις φίλες της, παρακούοντας τις συμβουλές της οικογένειας και των γιατρών της. Στη Νίσυρο θα βρει ομορφιά, γαλήνη και τελικά, τον αληθινό έρωτα με τον Στέφανο. Πολύ σύντομα θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ
Πρωταγωνιστούν: Έμα Σουάρεζ, Ακύλλας Καραζήσης και Γκάιθκα Ουγκάρτε

 

«Όταν Ανθίζει η Νιότη»

Δραματική, ιταλικής παραγωγής του 2020. Τέσσερις φίλοι μεγαλώνουν μαζί στην Ιταλία της δεκαετίας του ’80, η ζωή, όμως, τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην πορεία που ο καθένας τους θα ακολουθήσει τα επόμενα 40 χρόνια.

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Μουτσίνο
Πρωταγωνιστούν: Πιέρφρανσέσκο Φαβίνο, Κιμ Ρόσι Στιούαρτ, Κλαούντιο Σανταμαρία και Μικαέλα Ραματσότι

 

«Νέοι Είστε και Φαίνεσθε»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2018. Ο Πιερό, ο Μιμίλ και ο Αντουάν είναι τρεις παιδικοί φίλοι που έχουν πλέον περάσει τα εβδομήντα. Όταν στην κηδεία της γυναίκας του τελευταίου, μια παλιά απιστία αποκαλύπτεται, εκείνος παίρνει την καραμπίνα του και ξεκινά για την Τοσκάνη. Οι δύο φίλοι και η έγκυος εγγονή του τον ακολουθούν, για να τον εμποδίσουν να διαπράξει ένα έγκλημα πάθους με καθυστέρηση… μισού αιώνα.

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Ντιτιρόν
Πρωταγωνιστούν: Πιέρ Ρισάρ, Ρολάν Ζιρό, Αλίς Πολ και Εντί Μιτσέλ

 

«Ο Γαμπρούλης Mας»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2019. Όταν η κόρη τους νομίζει πως πιάνει τον άντρα της να την απατά, οι Αντρέ και Κολίν δεν ξέρουν ποιανού το δίκιο να υποστηρίξουν. Συνεχίζοντας να βλέπουν τον αγαπημένο τους γαμπρό κρυφά από την κόρη τους, παγιδεύονται σε μια… περιπετειώδη διπλή ζωή.

Σκηνοθεσία: Έκτορ Καμπέγιο Ρέγιες
Πρωταγωνιστούν: Ζοζιάν Μπαλασκό, Ντιντιέ Μπουρντόν και Μπρούνο Μπεναμπάρ

 

Προβάλλονται ακόμη οι επανεκδόσεις:

«Οι Δώδεκα Ένορκοι»

Δικαστικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 1957, σε σκηνοθεσία Σίντνεϊ Λιούμετ, με τους: Χένρι Φόντα, Μάρτιν Μπάλσαμ, Λι Τζ.Κομπ, Τζακ Γουόρντεν. Δώδεκα ένορκοι καλούνται από το δικαστή να αποσυρθούν για να βγάλουν την ετυμηγορία τους σχετικά με την υπόθεση ενός 18χρονου από την Ισπανία, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή. Οι ενδείξεις είναι όλες εναντίον του κατηγορούμενου και οι ένορκοι φαίνεται να είναι πεισμένοι για την ενοχή του. Όλοι, εκτός από έναν. Για να επιβληθεί, όμως, η θανατική ποινή θα πρέπει η απόφαση να ληφθεί ομόφωνα.

«Το Κυνήγι του Κλέφτη»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 1955, σε σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκ, με τους: Τζον Γουίλιαμς, Σαρλ Βανέλ, Κάρι Γκραντ, Γκρέις Κέλι. Ένας ασύλληπτος λωποδύτης που έχει πλέον αποσυρθεί ερωτεύεται μια πλούσια Αμερικάνα η οποία παραθερίζει στην Κυανή Ακτή και, χωρίς να το καταλάβει, καταλήγει καταζητούμενος της αστυνομίας.

«Αλγέρι»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 1938, σε σκηνοθεσία Τζον Κρόμγουελ με τους: Σαρλ Μπουαγιέ, Χέντι Λαμάρ, Σίγκριντ Γκούρι. Στη δαιδαλώδη και επικίνδυνη Κάσμπα του Αλγερίου, ένας Γάλλος κλέφτης κοσμημάτων μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας, ενώ προκαλεί την ερωτική την αντιζηλία δυο γυναικών. Υποψήφιο για τέσσερα Όσκαρ ριμέικ τού «Pepe Le Moko».

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 16/7-22/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment