PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 16/1


Επτά νέες ταινίες διαθέτει αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που θα μαγνητίσουν το κοινό, ξεκινούν απόψε. Ένα δράμα που εξερευνά την έννοια της μητρότητας, αληθινή ιστορία με την υπογραφή του Κλιντ Ίστγουντ, πρωτότυπο δράμα με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, επικών διαστάσεων περιπέτεια, ατμοσφαιρικό δράμα για την απιστία, την εκδίκηση και τη συγχώρεση, επιστροφή στη δράση για τα «κακά παιδιά» και ένας φόρος τιμής στον «Νανούκ του Βορρά», ανοίγοντας την προοσκαρική περίοδο.

 

«Η Αλήθεια»

Δραματική ταινία, γαλλικής και ιαπωνικής παραγωγής του 2019. Η Φαμπιάν είναι μια σταρ. Περιβάλλεται από ανθρώπους που την αγαπούν και τη θαυμάζουν. Όταν εκδίδει τα απομνημονεύματά της, η κόρη της έρχεται στο Παρίσι από τη Νέα Υόρκη με τον άντρα της και το παιδί τους. Η επανένωση μητέρας και κόρης θα φέρει στο φως αλήθειες, θα τις αναγκάσει να κλείσουν παλιούς λογαριασμούς και να εκδηλώσουν τα συναισθήματα που τις κατακλύζουν.

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κόρε-Έντα
Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός, Ιθαν Χοκ, Κλεμεντίν Γκρενιέ και Μανόν Κλεβέλ

 

«Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ο κόσμος γνώρισε τον Ρίτσαρντ Τζούελ ως τον φύλακα που ανακάλυψε ένα βομβιστικό μηχανισμό και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα το 1996. Χάρη στην ακαριαία δράση του, μετατράπηκε σε ήρωα και έσωσε πολλές ζωές. Μέσα σε λίγες μέρες, όμως, έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του FBI και κατηγορήθηκε από τον Τύπο και το κοινό, χωρίς βάσιμες αποδείξεις. Από τότε η ζωή του άλλαξε δραματικά και αμετάκλητα.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Πρωταγωνιστούν: Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Κάθι Μπέιτς, Σαμ Ρόκγουελ, Ολιβια Γουάιλντ, Τζον Χαμ και Νίνα Αριάντα

 

«Το Λουλούδι της Ευτυχίας»

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, βρετανικής, αυστριακής και γερμανικής παραγωγής του 2019. Η Άλις, μια χωρισμένη μητέρα, είναι μια αφοσιωμένη επιστήμονας που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη νέων ειδών φυτών για λογαριασμό μιας εταιρείας. Έχει σχεδιάσει ένα ειδικό είδος βαθυκόκκινου λουλουδιού, ξεχωριστό όχι μόνο για την ομορφιά του αλλά για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Αν διατηρηθεί σε ιδανική θερμοκρασία, του δίνονται ως τροφή τα κατάλληλα συστατικά και οι άνθρωποι του μιλούν συχνά, το φυτό θα κάνει τον ιδιοκτήτη του ευτυχισμένο. Σε αντίθεση με την πολιτική της εταιρείας, η Άλις παίρνει ένα λουλούδι στο σπίτι της σαν δώρο για τον έφηβο γιο της Τζο. Οι δυο τους βαφτίζουν το λουλούδι «Μικρός Τζο», αλλά όσο μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται η υποψία της Άλις ότι η δημιουργία της δεν είναι τόσο αθώα όσο νόμιζε.

Σκηνοθεσία: Τζέσικα Χάουσνερ
Πρωταγωνιστούν: Εμιλι Μπίτσαμ, Μπεν Γουίσον, Κέρι Φοξ και Κιτ Κόνορ

 

«Ντούλιτλ»

Ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτορ Ντούλιτλ, ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα…

Σκηνοθεσία: Στίβεν Γκέιγκαν
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Σιν και Τζιμ Μπρόουντμεντ

 

«Μια Λευκή, Λευκή Μέρα»

Ψυχολογικό δράμα, ισλανδικής (δανικής και σουηδικής) παραγωγής του 2019. Σε μια απομονωμένη πόλη της Ισλανδίας, ένας εν αποστρατεία αστυνομικός πενθεί για την απώλεια της γυναίκας του, την οποία είχε χάσει λίγο καιρό πριν σε ένα τραγικό δυστύχημα. Όταν υποψιάζεται πως ένας άντρας διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια με κάθε κόστος. Οι υποψίες του όμως, εξελίσσονται σε ψύχωση που κορυφώνεται ραγδαία, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο, όσο και τους αγαπημένους του.

Σκηνοθεσία: Χλίνουρ Πάλμασον
Πρωταγωνιστούν: Ίνγκβαρ Σίγκουρντσον, Ίντα Μέκιν Χλινσντότιρ και Χίλμιρ Σνερ Γκούντνασον

 

«Bad Boys for Life»

Αστυνομική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Ο Μάρκους και ο Μάικ πρέπει να αντιμετωπίσουν θέματα όπως την αλλαγή της καριέρας τους και την κρίση μέσης ηλικίας που περνούν, την ίδια ώρα που γίνονται μέλη της νεοσύστατης ομάδας της Αστυνομίας του Μαϊάμι προκειμένου να εξοντώσουν τον αρχιμαφιόζο των ναρκωτικών Αρμάντο Άρμας.

Σκηνοθεσία: Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Βανέσα Χάτζενς, Αλεξάντερ Λούντβιγκ και Τσαρλς Μίλτον

 

«Aga»

Δραματική ταινία, βουλγαρικής και γαλλογερμανικής παραγωγής του 2019. Ο Νανούκ και η Σέντνα ζουν σε μια σκηνή καταμεσής των παγωμένων εκτάσεων του Βορρά, ακολουθώντας τις παραδόσεις των προγόνων τους. Μόνοι μέσα στην ερημιά, μοιάζουν να είναι οι τελευταίοι εναπομείναντες στον πλανήτη. Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής τους αρχίζει ν’ αλλάζει- αργά, αλλά αναπότρεπτα. Το κυνήγι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο, τα ζώα γύρω τους πεθαίνουν ανεξήγητα, ενώ οι πάγοι λιώνουν κάθε χρονιά και πιο νωρίς. Όταν η υγεία της Σέντνα επιδεινώνεται, ο Νανούκ αποφασίζει να εκπληρώσει τη μόνη της επιθυμία: αναχωρεί για ένα μεγάλο ταξίδι, για να βρει την Άγα, τη μοναχοκόρη τους, που έφυγε από την τούνδρα πριν από πολλά χρόνια.

Σκηνοθεσία: Μίλκο Λαζάροφ
Πρωταγωνιστούν: Μιχαήλ Απροσίμοφ, Φεοντόσια Ιβάνοβα και Σεργκέι Εγκόροφ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 16/1-22/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment