PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/10


Πέντε νέες ταινίες έρχονται στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, που οι κλειστές αίθουσες, έστω και με μεγάλους περιορισμούς, ανοίγουν τις πόρτες τους.

Περιπετειώδες θρίλερ, τρόμος, δυο ταινίες κινουμένων σχεδίων κι ένα παράξενο δράμα από τη Φινλανδία, συγκροτούν το πρόγραμμα του επταήμερου.

 

«Έκρηξη Θυμού»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Ο Ράσελ Κρόου υποδύεται τον θυμωμένο άντρα της ιστορίας, ο οποίος δεν είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε κανείς να εκνευρίσει στον αυτοκινητόδρομο. Όταν μια μητέρα πατάει την κόρνα της την λάθος στιγμή σε ένα φανάρι, θα ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η οργή του. Η οργή ενός ανθρώπου που νιώθει αόρατος και που είναι αποφασισμένος να της διδάξει μερικά φονικά μαθήματα. Το θρίλερ τρόμου εξελίσσεται σε ένα ανελέητο κυνηγητό, που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Κάρελ Πιστόριους, Τζίμι Σίμπσον και Γκαμπριέλ Μπέιτμαν

 

«Τα Σκυλιά Δεν Φοράνε Παντελόνια»

Μαύρη κωμωδία, φιλανδικής και λετονικής παραγωγής του 2019. Έχοντας χάσει τη σύζυγό του σε ατύχημα, ο Γιούχα βυθίζεται σε κατάθλιψη, αδυνατώντας να συνδεθεί με την έφηβη κόρη του αλλά και τα ίδια του τα συναισθήματα. Όμως μια συνάντηση με την Μόνα, «αφέντρα» σε ένα άγριο σαδομαζοχιστικό παιχνίδι, θα αλλάξει τα πάντα.

Σκηνοθεσία: Γιούκα-Πέκα Βαλκεαπάα
Πρωταγωνιστούν: Πέκα Στρανγκ, Κρίστα Κόσονεν και Ιλόνα Χούχτα

 

«Η Εκλεκτή»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2020. Μια επιτυχημένη συγγραφέας βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε μια τρομακτική πραγματικότητα και πρέπει να βρει τη λύση σε ένα μυστήριο που διασχίζει αιώνες και μοιάζει συγκλονιστικά μπερδεμένο και παράλογο.

Σκηνοθεσία: Τζέραρντ Μπους και Κρίστοφερ Ρενζ
Πρωταγωνιστούν: Τζανέλ Μονέ, Ερικ Λανγκ, Τζένα Μαλόουν, Τζακ Χιούστον και Κίρσι Κλέμονς

 

«Γιάκαρι: Η Ταινία»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, βελγικής και γαλλικής παραγωγής του 2020. Ενώ η φυλή του ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μετανάστευση των βισώνων, ο Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι των Σιου, ξεκινάει μόνος του να ακολουθήσει το μονοπάτι του Μικρού Κεραυνού, ενός άγριου αλόγου που φημολογείται ότι είναι αδάμαστο. Στο μοναχικό του ταξίδι, ο Γιάκαρι θα δεχθεί την επίσκεψη του Μεγάλου Αετού, του ζώου τοτέμ του. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους και καθώς πια βρίσκονται βαθιά στο έδαφος των τρομερών και φοβερών κυνηγών, ο Γιάκαρι και ο Μικρός Κεραυνός θα ζήσουν μια μεγαλειώδη περιπέτεια μέχρι να βρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.

Σκηνοθεσία: Τόμπι Γκένκελ και Ξαβιέ Τζιακομέτι

 

«Ο Βασιλιάς Γάιδαρος»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, πακιστανικής παραγωγής του 2019. Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που -από τύχη- καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού. Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι;

Σκηνοθεσία: Αζίζ Τζιντανί

 

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment