PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 14/3


Με έξι ταινίες ξεκινά η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, ένα βραβευμένο γουέστερν του Ζακ Οντιάρ, η επιστροφή του δεξιοτέχνη ταινιών πολεμικών τεχνών Ζαν Γιμού, ο Μαντς Μίκελσεν που βρίσκεται αποκλεισμένος στην παγωμένη Ανταρτική και δόση μυστηρίου με την υπογραφή του Νιλ Τζόρνταν σε συνδυασμό με μια τρομακτική Ιζαμπέλ Ιπέρ συνθέτουν τις κινηματογραφικές επιλογές.

 

«Arctic»

Στην περιπέτεια επιβίωσης, ένας άντρας βρίσκεται μόνος στην καρδιά της Αρκτικής, όπου έχει εγκλωβιστεί μετά την πτώση του αεροπλάνου του. Ευρηματικός και ψύχραιμος σαν άλλος Οδυσσέας, ο Όβεργκαρντ, έχει φτιάξει το δικό του καταφύγιο, ψαρεύει πέστροφες μέσα από τον πάγο και στέλνει τακτικά σήματα SOS ελπίζοντας στη διάσωση. Αυτή δεν θα αργήσει να έρθει, αλλά το αεροπλάνο θα συντριβεί κι αυτό, αφήνοντας τον Όβεργκαρντ υπεύθυνο και για την ετοιμοθάνατη πιλότο. Βάζοντας σ’ ένα έλκηθρο τα απολύτως απαραίτητα, μαζί και την τραυματισμένη πιλότο, θα ξεκινήσει μια διαδρομή με τα πόδια, στο λευκό πουθενά, κάτω από τον διαβρωτικό ήλιο, με μοναδική ελπίδα να προλάβει να βρει βοήθεια, πριν η φύση προλάβει να τον νικήσει.

Σκηνοθεσία: Τζο Πένα
Πρωταγωνιστούν: Μαντς Μίκελσεν και Μαρία Θέλμα Σμαραντότιρ

 

«Οι Αδελφοί Σίστερς»

Ένα γουέστερν που διακρίθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας με το βραβείο Σκηνοθεσίας, μας μεταφέρει στο Όρεγκον του 1850. Δύο αδέρφια, τυπικές εγκληματικές φυσιογνωμίες της Άγριας Δύσης, έχουν αναλάβει να αρπάξουν από τον εφευρέτη της μια χημική φόρμουλα που αποκαλύπτει την ύπαρξη χρυσού στο υπέδαφος. Τη μουσική επένδυση υπογράφει ο Αλεξάντρ Ντεσπλά.

Σκηνοθεσία: Ζακ Οντιάρ
Πρωταγωνιστούν: Τζον Σ. Ράιλι, Χοακίν Φίνιξ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ριζ Άχμεντ, Ρούντγκερ Χάουερ και Κάρολ Κέιν

 

«Σκιά»

Η δραματική περιπέτεια πολεμικών τεχνών διαβάζει από την αρχή την ιστορία Τριών Βασιλείων της Κίνας. Η υπόθεση στηρίζεται στην ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του, που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω. Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι ένα άγνωστο μυστήριο. Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός, γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον συντρίψουν.

Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού
Πρωταγωνιστούν: Τσάο Ντεγκ, Λι Σαν, Ράιαν Ζενγκ, Κιανγιάν Γουάνγκ και Τζινγκτσάν Γουάνγκ

 

«Η Χήρα»

Στο θρίλερ μυστηρίου, η Φράνσις, μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχό της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα, παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερής της φίλης Έρικα. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν
Πρωταγωνιστούν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόε Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρόε και Στίβεν Ρία

 

«Οι Αγώνες Μας»

Στο κοινωνικό δράμα, ένας πατέρας κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει καθημερινά τις αδικίες ενάντια στους υπαλλήλους στο εργοστάσιο όπου εργάζεται. Όταν, όμως, ξαφνικά η σύζυγός του εγκαταλείπει την οικογένειά τους, μένει μόνος του να τα βγάλει πέρα με τις ανάγκες των παιδιών, τις προκλήσεις της καθημερινότητας και τη δουλειά του.

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Σενέζ
Πρωταγωνιστούν: Ρομέν Ντιρίς, Λουσί Ντεμπέ, Μπέιζιλ Γκρίντεμπεργκ, Λετίσια Ντος και Λορί Καλαμί

 

«Το Πάρκο των Θαυμάτων»

Στο κινούμενο σχέδιο για όλη την οικογένεια, ένα ορφανό κοριτσάκι βλέπει μέρος της φαντασίας του να ζωντανεύει σε ένα λούνα παρκ. Η ταινία φιλοδοξεί να αναδείξει τις κρυφές αρετές του πεζοπορικού τουρισμού μέσα από την ιστορία του κοριτσιού, το οποίο βρίσκει μια μυστηριώδη πύλη που θα το οδηγήσει σε μια ξεχασμένη παραμυθένια γη με φανταστικά παιχνίδια και ζώα που μιλάνε. Η αποστολή της είναι να συμμαζέψει τα σκορπισμένα από την εγκατάλειψη κομμάτια και να θέσει ξανά το λούνα παρκ σε λειτουργία.

Σκηνοθεσία: Τζος Απελμπάουμ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 14/3-20/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment