PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 13/6


Ενώ διανύουμε εκλογική και εξεταστική περίοδο, αυτή την εβδομάδα επτά νέες ταινίες, βγαίνουν απόψε στους κινηματογράφους. Μια παρέα καταθλιπτικών σαραντάρηδων, δύο τολμηρές γυναίκες, δύο αποφασισμένοι πράκτορες που πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο, εξωγήινη κατασκοπευτική περιπέτεια, απολαυστικό δικαστικό δράμα, ντοκιμαντέρ που διερευνά τη σχέση μας με το εκτός λογικής κομμάτι του εαυτού μας, κομεντί ενηλικίωσης, κινηματογραφική βιογραφία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ και ένα αξιαγάπητο Πόκεμον συνθέτουν τις νέες επιλογές.

 

«Κολύμπα ή Αλλιώς Βυθίσου»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2018. Μία παρέα σαραντάρηδων και πενηντάρηδων ανδρών, όλοι στο χείλος μιας ηλικιακής κρίσης αποφασίζουν να ιδρύσουν την πρώτη ανδρική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στην δημόσια πισίνα της περιοχής τους. Αψηφούν την ειρωνεία και τον εξευτελισμό που τους υποβάλλουν οι γύρω τους και προπονούνται από μία ξεπεσμένη πρωταθλήτρια που προσπαθεί και η ίδια να ξεπεράσει τα προσωπικά της προβλήματα. Όλοι μαζί ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια που στην διαδρομή της ανακαλύπτουν λίγη αυτοεκτίμηση, και πολλά για τους εαυτούς και για τους άλλους.

Σκηνοθεσία: Ζιλ Λελούς
Πρωταγωνιστούν: Γκιγιόμ Κανέ, Ματιέ Αμαλρίκ, Ζαν-Χιου Ανγκλάντ, Φιλίπ Κατρίν, Μπενουά Πελβούρντ, Βιρζινί Εφιρά και Μαρίνα Φόις

 

«Κορίτσια Κάποιας Ηλικίας»

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2018. Σε μια κοινότητα συνταξιούχων, δύο τολμηρές γυναίκες αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ομάδα μαζορετών, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για καινούργιες αρχές.

Σκηνοθεσία: Ζάρα Χέις
Πρωταγωνιστούν: Νταϊάν Κίτον, Τζάκι Γουίβερ, Παμ Γκρίερ, Ρέα Πέρλμαν, Φίλις Σόμερβιλ και Σίλια Γουέστον

 

«Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2019. Οι Άνδρες με τα Μαύρα έχουν εξαπλώσει τη δράση τους στον πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα αποβράσματα. Για να μας προστατεύσουν, ο παρασημοφορημένος Πράκτορας «H» και η αποφασισμένη νεοσύλλεκτη «M» ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απρόσμενο δίδυμο που μπορεί και να τα καταφέρει. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή του οποιουδήποτε, ακόμα και ενός Άνδρα με τα Μαύρα, πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την οργάνωση και τον ίδιο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι
Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Τέσα Τόμσον, Λίαμ Νίσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Ρέιφ Σπαλ

 

«Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου»

Περιπέτεια φαντασίας και μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής του 2018. O έμπειρος ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Τιμ να ανακαλύψει τι συνέβη. Στην έρευνα τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, αξιαγάπητος σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς ο Τιμ είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να μιλάει με τον Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιαλύνουν το μυστήριο.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζάστις Σμιθ, Κάθριν Νιούτον, Μπιλ Νάι, Σούκι Γουοτερχάουζ, Ομάρ Τσαπάρο, Κρις Γκιρ, Ρίτα Όρα και Κεν Γουατάναμπι

 

«Μάρτυρας Κατηγορίας»

Δικαστικό δράμα μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής του 1957. Μια πλούσια κι εκκεντρική γυναίκα, βρίσκεται δολοφονημένη κι όλα τα στοιχεία οδηγούν στον προστατευόμενο της, Λέοναρντ Βόουλ. Μόνη μάρτυρας για την υπεράσπισή του είναι η αινιγματική σύζυγός του. Ο έμπειρος δικηγόρος που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ωστόσο, δεν είναι τόσο σίγουρος για την απλότητα της υπόθεσης.

Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ
Πρωταγωνιστούν: Τσαρλς Λότον, Τάιρον Πάουερ, Μαρλέν Ντίτριχ και Έλσα Λάντσεστερ

 

«Το Άλογο που Είμαι»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2019. Για ποια πραγματικότητα μιλάμε; Όλοι μας βιώνουμε την πραγματικότητα με διαφορετικό τρόπο, ή φτιάχνουμε τη δική μας. Υπάρχει, άραγε, κάτι έξω από εμάς; Το ντοκιμαντέρ διερευνά τη σχέση μας με το άφατο, το άλογο, το εκτός λογικής κομμάτι του εαυτού μας. Είναι μήπως η τρέλα, η ποίηση κι ο πόνος, πύλες προς τη ζωντανή αλλά άρρητη αυτή πλευρά που όλοι φέρουμε μέσα μας;

Σκηνοθεσία: Μένιος Καραγιάννης

 

«Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι»

Δραματική βιογραφική ταινία, βρετανικής (γαλλικής και σερβικής) παραγωγής του 2019. Ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγιεφ, κατά την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλο τον κόσμο με το ταλέντο του. Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του 1950 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση. Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυνηγητού με την KGB.

Σκηνοθεσία: Ρέιφ Φάινς
Πρωταγωνιστούν: Όλεγκ Ιβένκο, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Τσουλπάν Κχαμάτοβα και Ρέιφ Φάινς

 

«Booksmart»

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2019. Στην κομεντί ενηλικίωσης της Ολίβια Γουάιλντ, με τις Κάιτλιν Ντέβερ και Μπίνι Φελντστάιν, δύο κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, την παραμονή της αποφοίτησής τους συνειδητοποιούν πως έχουν χάσει πολλές ευκαιρίες να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, γιατί διάβαζαν ασταμάτητα. Τότε αποφασίζουν να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο και να ζήσουν όλα όσα έχασαν σε ένα και μόνο περιπετειώδες βράδυ.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ
Πρωταγωνιστούν: Κάιτλιν Ντέβερ, Μπίνι Φελντστάιν, Τζέσικα Γουίλιαμς, Λίζα Κούντροου, Νταϊάνα Σίλβερ και Τζέισον Σούντε

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 13/6-19/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment