PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/9


Πέντε νέες ταινίες, τη δεύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, έρχονται στους κινηματογράφους. Η αριστοκρατική οικογένεια του Πύργου του Downton που περνά από την τηλεόραση στη μεγάλη οθόνη, ένα αργεντίνικο δραματικό θρίλερ, μια οικογενειακή περιπέτεια, μια γαμήλια νύχτα που μετατρέπεται σε τρομακτική εμπειρία και ο Τζέραρντ Μπάτλερ που κατηγορείται για συνωμοσία.

 

«Ο Πύργος του Downton»

Κοινωνικό δράμα εποχής, βρετανικής παραγωγής του 2019, που μετακομίζει στη μεγάλη οθόνη. Η υπόθεση διαδραματίζεται μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς. Η άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βασίλισσας Μαίρης, θα σημάνει συναγερμό στο επάνω σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια, αλλά κυρίως στο κάτω σπίτι, καθώς τα πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια και ο χρόνος είναι περιορισμένος για μια επίσκεψη τέτοιων απαιτήσεων. Όμως, βρισκόμαστε στα μέσα της ταραγμένης δεκαετίας του ’20 και τα χρόνια της μεγάλης δόξας έχουν παρέλθει. Η αριστοκρατική τάξη βρίσκεται στα πρόθυρα μιας νέας εποχής και η άλλοτε καλογυαλισμένη μηχανή του σπιτιού αρχίζει και παρουσιάζει προβλήματα στη λειτουργία της.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ένγκλερ
Πρωταγωνιστούν: Χιου Μπόνβιλ, Τζιμ Κάρτερ, Μισέλ Ντόκερι, Ελίζαμπεθ ΜακΓκάβερν, Ιμέλντα Στόντον και Μάγκι Σμιθ

 

«Η Έπαυλη με τα Μυστικά»

Οικογενειακό δράμα, αργεντίνικης παραγωγής του 2018. Στο Μπουένος Άιρες, μια γυναίκα επιστρέφει έπειτα από χρόνια στην έπαυλη της οικογένειάς της εξαιτίας της ξαφνικής ασθένειας του πατέρα της. Εκεί, επανενώνεται με τη μητέρα και την αδελφή της, μια συνάντηση που φέρνει στην επιφάνεια τραύματα του παρελθόντος, απωθημένα και μυστικά από την εποχή της στρατιωτικής δικτατορίας.

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Τραπέρο
Πρωταγωνιστούν: Μπερενίς Μπεζό, Μαρτίνα Γκούσμαν, Έντγκαρ Ραμίρεζ και Χοακίν Φουριέλ

 

«Ένας Αληθινός Φίλος»

Στην οικογενειακή κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2019, ένας αφοσιωμένος σκύλος ζεσταίνει και δίνει χαρά στις ζωές των ανθρώπων γύρω του, αλλά κυρίως στην εγγονή των αφεντικών του, με την οποία περνά μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Όταν, όμως, η μητέρα του κοριτσιού αποφασίζει να την πάρει μακριά, το σκυλί θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί ξανά μαζί της. Μια τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν εμείς φροντίζουμε πραγματικά τους τετράποδους φίλους μας ή εκείνοι εμάς.

Σκηνοθεσία: Γκέιλ Μανκούσο
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Χελγκενμπέργκερ, Μπέτι Γκίλπιν, Χένρι Λάου, Κάθριν Πρέσκοτ, Ντένις Κουέιντ και Τζος Γκαντ

 

«Είσαι Έτοιμος;»

Στην ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2019, μια γαμήλια νύχτα μετατρέπεται σε τρομακτική εμπειρία. Μετά από μια πλούσια γαμήλια τελετή, η νεαρή σύζυγος ετοιμάζεται να περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου στην επιβλητική έπαυλη του άντρα της. Εκείνο που δε γνωρίζει, όμως, είναι πως για να γίνει πλήρως αποδεκτή από την οικογένεια θα πρέπει να συμμετάσχει σε μια παράδοση, η οποία περιλαμβάνει μια βίαιη παρτίδα παιχνιδιών, που μπορεί να στοιχίσει τη ζωή της.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Ζιλέτ
Πρωταγωνιστούν: Σαμάρα Γουίβινγκ, Άνταμ Μπρόντι, Μαρκ Ο’ Μπράιεν, Άντι Μακντάουελ και Χένρι Τσέρνι

 

«Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε»

Στην περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2019, της κινηματογραφικής σειράς «Angel Has Fallen», ο Μάικ Μπάνινγκ κατηγορείται αδίκως για την απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Άλαν Τράμπουλ, και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους, με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο
Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Πάιπερ Περάμπο, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Φρέντερικ Σμιντ και Ντάνι Χιούστον

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 12/9-18/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment