PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/7


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες, μια ταινία κινουμένων σχεδίων και δύο επανεκδόσεις με οσκαρικό άρωμα. Πολλές ληστείες, μια μεγάλη πυρκαγιά, ένα σχέδιο δραπέτευσης, ένα ταξίδι αποχαιρετισμού, υπνωτισμός, κλέφτες κοσμημάτων, μία… παγωμένη γιαγιά, τερατάκια που κάνουν διακοπές και οι επανεκδόσεις.

 

«Μια αμερικάνικη ληστεία»

https://www.youtube.com/watch?v=qi1x5Y6WeA8

Η ασυνήθιστη και συναρπαστική αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων, οι οποίοι, ενώ ζούσαν απολύτως φυσιολογικές ζωές, επιχείρησαν να φέρουν εις πέρας μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία των ΗΠΑ, ξετυλίγεται στην αστυνομική ταινία. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν όπως τα περίμεναν.

Σκηνοθεσία: Μπαρτ Λέιτον
Πρωταγωνιστούν: Ίβαν Πίτερς, Μπλέικ Τζένερ, Αν Ντάουντ, Μπάρι Κέογκαν, Τζάρεντ Άμπραχαμσον και Ούντο Κίερ

 

«Ουρανοξύστης»

Ένας πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνος πολέμου ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη τμήματος του ψηλότερου και πιο εξελιγμένου ουρανοξύστη της Κίνας, στην τρισδιάστατη περιπέτεια δράσης. Καθώς προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς, πρέπει να σώσει και την οικογένειά του, η οποία είναι παγιδευμένη στο κτήριο.

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πάμπλο Σράιμπερ, Νεβ Κάμπελ, Ρόλαντ Μέλερ, Κέβιν Ράνκιν και Νόα Τέιλορ

 

«Σχέδιο απόδρασης 2: Άδης»

https://www.youtube.com/watch?v=9gI7yqtcPzc

Το επιτυχημένο θρίλερ δράσης επιστρέφει με τη συνέχειά του. Αυτήν τη φορά, ο αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου πρέπει να εντοπίσει και να σώσει τον πιο αξιόπιστο πράκτορά του, ο οποίος έχει απαχθεί και κρατείται στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβ Μπατίστα, Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζέιμι Κινγκ

 

«Κηδεία είναι, θα περάσει»

Στην ισπανική κωμωδία, ένας συντηρητικός πατέρας, προκειμένου να μεταφέρει τη στάχτη της νεκρής γυναίκας του, ξεκινά ένα ταξίδι με τον ομοφυλόφιλο γιο του και τον αρραβωνιαστικό του και τις δυο του κόρες με τους παράξενους συντρόφους τους, σε μια διαδρομή που θα ανοίξει τις καρδιές τους και θα τους αλλάξει τη ζωή.

Σκηνοθεσία: Άλβαρο Ντίαθ Λορένθο
Πρωταγωνιστούν: Ρόσι Ντε Πάλμα, Χορδί Σάντσεθ, Αντρές Βελενκόσο, Εδουάρδο Καζανόβα, Μέγκαν Μοντανέρ και Σίλβια Αλόνσο

 

«Αμπρακατάμπρα»

Στην ισπανική κωμωδία φαντασίας, η συνηθισμένη ζωή μιας νοικοκυράς και του άντρα της ανατρέπεται, όταν εκείνος, κατά τη διάρκεια της επίδειξης ενός ερασιτέχνη υπνωτιστή, καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα. Όσο οι συγγενείς τους προσπαθούν να βρουν λύση, η γυναίκα του αρχίζει να νιώθει μία αλλόκοτη έλξη για το «νέο» της σύζυγο.

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Μπεργκέρ
Πρωταγωνιστούν: Μαριμπέλ Βερντού, Αντόνιο Ντε Λα Τόρε, Πρισίλα Ντελγκάδο, Χαβιέ Αντόν και Χοσέ Μότα

 

«SOS έρχονται οι Βρετανοί»

https://www.youtube.com/watch?v=NpZokwOwWQc

Ένα εκκεντρικό ζευγάρι Βρετανών απατεώνων είναι οι ήρωες της κωμωδίας. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από έναν γκάγκστερ που τους καταδιώκει, πηγαίνουν στο Λος Άντζελες και επιχειρούν να κλέψουν κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Παίζουν οι .

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Όκλεϊ
Πρωταγωνιστούν: Μάγκι Κιου, Πάρκερ Πόσι, Άλις Ιβ, Ούμα Θέρμαν, Στίβεν Φράι, Σοφία Βεργκάρα, Κρίσπιν Γκλόβερ, Τιμ Ροθ και Άσλεϊ Γουίλιαμς

 

«Βάλε τη γιαγιά στο ψυγείο»

Ηρωίδα της ιταλικής κωμωδίας είναι μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων, η οποία καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της. Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα πεθαίνει ξαφνικά, η κοπέλα την «παγώνει», προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τα χρήματα.

Σκηνοθεσία: Τζιανκάρλο Φοντάνα και Τζουζέπε Τ. Στάζι
Πρωταγωνιστούν: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Λουτσία Οκόνε, Μαρίνα Ρόκο, Φραντσέσκο Ντι Λέβα και Σούζι Λάουντε

 

«Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές»

Στην τρίτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων, η αγαπημένη δρακουλοπαρέα πηγαίνει διακοπές μ’ ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Όμως, το ονειρεμένο ταξίδι μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού η μυστηριώδης καπετάνισσα του πλοίου κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

Σκηνοθεσία: Τζέντι Ταρτακόφσκι

 

«Ξένος ανταποκριτής»

https://www.youtube.com/watch?v=Ck2qelxsLmg

Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες προβάλλεται το αισθηματικό θρίλερ μυστηρίου του 1940, το οποίο αποτελεί διασκευή των πολιτικών απομνημονευμάτων του Βίνσετ Σιάαν και ήταν υποψήφιο για έξι Όσκαρ. Έρωτες, δολοφονίες και ίντριγκες πλέκουν ένα σενάριο συνωμοσίας, όταν ένας δημοσιογράφος μπλέκεται σε ένα δίκτυο ναζί κατασκόπων και αγωνίζεται να σώσει έναν ηλικιωμένο επιστήμονα από τα χέρια τους.

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ
Πρωταγωνιστούν: Τζόελ Μακ Κρι, Λάρεν Ντέι και Χέρμπερτ Μάρσαλ

 

«Χθες, σήμερα, αύριο»

Επίσης σε επανέκδοση, προβάλλεται η ρομαντική κομεντί του 1963, η οποία απέσπασε το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. Η ταινία προσεγγίζει με χιούμορ και κριτική ρεαλιστική ματιά τη θέση της γυναίκας στην ιταλική κοινωνία, μέσα από τρεις ιστορίες παντρεμένων γυναικών στην Ιταλία του Μεσοπολέμου.

Σκηνοθεσία: Βιτόριο Ντε Σίκα
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Λόρεν και Μαρτσέλο Μαστρογιάνι

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 12/7-18/7

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment