PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/4


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες. Η ταραχώδης ζωή ενός μεγάλου συγγραφέα, ένας βραδινός έρωτας, μια προσβολή που διχάζει την κοινωνία, μια χαώδης μετάλλαξη, μια φονική συνωμοσία, μια διπλή προσωπικότητα και οι γκάφες ενός αγαπημένου εφευρέτη καταλαμβάνουν τη μεγάλη οθόνη αυτήν την εβδομάδα.

 

«Η υπόσχεση της αυγής»

Ένα αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας που έγινε μπεστ σέλερ, το διάσημο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Ρομέν Γκαρί, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το βιογραφικό αυτό δράμα αποτυπώνει την ταραχώδη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους Γάλλους συγγραφείς, με επίκεντρο την τρικυμιώδη σχέση με την πληθωρική, συντριπτική, παθιασμένη γυναίκα της ζωής του, τη μητέρα του.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Μπαρμπιέ
Πρωταγωνιστούν: Πιερ Νινέ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ και Ζαν – Πιερ Νταρουσέν

 

«Ο Ήλιος του μεσονυχτίου»

Η αμερικανική εκδοχή του ιαπωνικού αισθηματικού δράματος του Νοριχίρο Κοϊζούμι, «Song of the Sun», αναδεικνύει τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα. Ηρωίδα της είναι μια δεκαεπτάχρονη, που, λόγω μίας πάθησης, δεν επιτρέπεται να εκτεθεί στο φως του ήλιου. Μια νύχτα, έρχεται στη ζωή της ο έρωτας. Μπορεί, όμως, το όνειρο να κρατήσει;

Σκηνοθεσία: Σκοτ Σπιρ
Πρωταγωνιστούν: Μπέλα Θορν, Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, Κουίν Σέπαρντ και Κεν Τρέμπλετ

 

«Η προσβολή»

Μια προσβολή που ξεφεύγει από κάθε έλεγχο οδηγεί στο δικαστήριο έναν χριστιανό Λιβανέζο κι έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα, στο λιβανέζικο δικαστικό δράμα, το οποίο ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. Καθώς η δίκη διχάζει την κοινωνία του Λιβάνου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βάζουν φωτιά στην τεταμένη κατάσταση, παλιές πληγές και τραυματικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

Σκηνοθεσία: Ζιάντ Ντουεϊρί
Πρωταγωνιστούν: Αντέλ Καράμ, Ρίτα Χάγιεκ, Κάμελ Ελ Μπάσα και Κριστίν Χουεϊρί

 

«Rampage: Το απόλυτο χάος» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που προβάλλεται και σε τρισδιάστατη έκδοση, βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι «Rampage». Ένας μοναχικός επιστήμονας αναπτύσσει στενό δεσμό με έναν πανέξυπνο γορίλα, τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Όταν ένα παράνομο γενετικό πείραμα μεταμορφώνει αυτό και άλλα ζώα σε οργισμένα τέρατα, αρχίζει έναν ξέφρενο αγώνα, για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και να σώσει τον αγαπημένο του φίλο.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέικ Λέισι και Τζο Μανγκανιέλο

 

«Συνωμοσία» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στο θρίλερ δράσης, μια πρώην ανακρίτρια της CIA καλείται να ανακρίνει κάποιον που έχει πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Όταν αντιλαμβάνεται ότι της έχουν στήσει παγίδα, παλεύει να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ
Πρωταγωνιστούν: Νούμι Ράπας, Ορλάντο Μπλουμ, Τζον Μάλκοβιτς, Τόνι Κολέτ και Μάικλ Ντάγκλας

 

«Κυρία Χάιντ»

https://www.youtube.com/watch?v=0X9JSmTnx44

Το γαλλικό κοινωνικό δράμα φαντασίας είναι εμπνευσμένο από την κλασική ιστορία του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, «Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ». Ηρωίδα του είναι η κυρία Τζέκιλ, μια ντροπαλή δασκάλα που ταλαιπωρείται από τους συναδέλφους και τους μαθητές της. Μια νύχτα, τη χτυπά κεραυνός. Όταν συνέρχεται, νιώθει εντελώς διαφορετική.

Σκηνοθεσία: Σερζ Μποζόν
Πρωταγωνιστούν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέν Ντουρί και Χοσέ Γκαρσία

 

«Γκαστόν, ο γκαφατζής» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βασισμένη στο ιστορικό κόμικ «Γκαστόν, ο γκάφας», η βελγική κωμωδία, είναι γεμάτη τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές του ευφυούς πολυτεχνίτη, που επιδιώκει μόνο να κάνει καλό στους γύρω του.

Σκηνοθεσία: Πιέρ – Φρανσουά Μαρτέν – Λαβάλ
Πρωταγωνιστούν: Τεό Φερναντέζ, Πιέρ – Φρανσουά Μαρτέν – Λαβάλ, Αρνό Ντικρέ, Ζερόμ Κομαντέρ και Άλισον Γουίλερ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 12/4-18/4

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment