PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 11/7


Τέσσερις νέες ταινίες, έπειτα από τον πρώτο καύσωνα και τη φυγή των πρώτων αδειούχων, έρχονται στις κινηματογραφικές οθόνες. Ο διαβόητος κατά συρροήν δολοφόνος Τεντ Μπάντι, η επιστροφή της σατανικής κούκλας Τσάκι, η φιλία δύο αντίθετων -σε χαρακτήρα- ανδρών δοκιμάζεται- με την τέχνη να βρίσκεται στο επίκεντρο και η γαλλική δραμεντί που γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία το 2014 παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της.

 

«Το Αριστούργημά Μου»

Δραματική κωμωδία, αργεντίνικης και ισπανικής παραγωγής του 2018. Ο Αρτούρο είναι ένας γοητευτικός, εκλεπτυσμένος και αρκετά αδίστακτος γκαλερίστας. Έχει τη δική του γκαλερί στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, μια πόλη που τον συναρπάζει. Ο Ρένζο είναι ένας δύστροπος καλλιτέχνης, ένας πικρόχολος ζωγράφος σε σαφή παρακμή. Μισεί οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας και ζει απομονωμένος σε ένα απεριποίητο σπίτι. Παρόλο που τους δύο άντρες τους συνδέει μια παλιά φιλία, δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Οι απόψεις και οι ιδέες τους είναι τόσο αντίθετες, που δημιουργούν συνέχεια μεταξύ τους μεγάλες εντάσεις και συγκρούσεις. Ωστόσο, παρά τις διαφορές αυτές, είναι σπουδαίοι φίλοι. Και αυτή η ιστορία τους είναι για τη φιλία και τις συνέπειες της.

Σκηνοθεσία: Γκαστόν Ντουπράτ
Πρωταγωνιστούν: Λουίς Μπραντόνι, Γκουλιέρμο Φραντσέλα, Αντρέα Ακάτο, Μαρία Σόλντι, Ραούλ Αρεβάλο και Αντρέα Φριγκέριο

 

«Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος»

Δραματικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ο Τεντ: ωραίος, έξυπνος, χαρισματικός, τρυφερός. Η Λιζ: ανύπαντρη μητέρα, επιφυλακτική άλλα ερωτευμένη. Οι τρεις τους, μαζί με την κόρη της Λιζ, είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο Τεντ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους. Όταν η ανησυχία μετατρέπεται σιγά σιγά σε παράνοια η Λιζ αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται την ζωή της καθώς όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως και να αποφασίσει αν ο Τεντ είναι αλήθεια αθώος ή ένοχος.

Σκηνοθεσία: Τζο Μπέρλιντζερ
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Εφρον, Λίλι Κόλινς, Χάλεϊ Τζόελ Οσμεντ, Χάιλι Τζόελ Όσμεντ και Τζον Μάλκοβιτς

 

«Η Κούκλα του Σατανά»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής, καναδικής και γαλλικής παραγωγής του 2019. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν δωρίζει στον γιο της Άντι μια κούκλα Buddi, τον αιμοδιψή «Τσάκι», μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα του. Η φονική κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Ομπρεϊ Πλάζα, Μαρκ Χάμιλ, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Τάι Κονσίλιο και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι

 

«Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2018. Πέντε χρόνια μετά από την ταινία «Θεέ μου τι σου Κάναμε;», η οποία γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία με 6,5 εκατ. θεατές στη Γαλλία, το δεύτερο μέρος έρχεται για να επαναλάβει τη συνταγή. Μετά τους τέσσερις γάμους που κλυδώνισαν την οικογένειά τους, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Φρεντερίκ Μπελ και Ελοντί Φοντάν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 11/7-17/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment