PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 10/5


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει έξι νέες ταινίες και μία περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Αγωνία, δράση, τρόμος και πραγματικές ιστορίες, χωρίς να λείπουν τα κοινωνικά θέματα αλλά και οι κωμικές παρεξηγήσεις, καταστάσεις και περιπέτειες.

 

«Η ενοχή του Κένεντι»

Το ιστορικό βιογραφικό δράμα είναι ένα αιχμηρό, αγωνιώδες και λεπτομερές χρονικό του παρασκηνίου του τραγικού αυτοκινητικού δυστυχήματος που, το 1969, στοίχισε τη ζωή της συμβούλου πολιτικών καμπανιών, Μέρι Τζο Κοπέχνι, και την ευκαιρία του γερουσιαστή Τεντ Κένεντι για προεδρική καριέρα, αφού οδηγούσε εκείνος, αλλά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και το ανέφερε δέκα ώρες μετά. Η ταινία καταγράφει το συμβάν και τις παράνομες ενέργειες για τη συγκάλυψή του.

Σκηνοθεσία: Τζον Κέραν
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μάρα, Τζέισον Κλαρκ, Ολίβια Θίρλμπι, Κλάνσι Μπράουν, Εντ Χελμς, Μπρους Ντερν, Τζιμ Γκάφιγκαν, Άντρια Μπλάκμαν και Τέιλορ Νίκολς

 

«Το κουκλόσπιτο του τρόμου»

Μια μητέρα και οι δυο της κόρες κληρονομούν ένα σπίτι και το πρώτο τους βράδυ εκεί, δέχονται επίθεση από δολοφονικούς εισβολείς, στο θρίλερ τρόμου. Δεκαέξι χρόνια μετά, οι δύο αδερφές επιστρέφουν στο σπίτι, και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ παράξενα.

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Λογκιέ
Πρωταγωνιστούν: Κρίσταλ Ριντ, Αναστάζια Φίλιπς και Μιλέν Φαρμέρ

 

«Βηρυτός»

Στο κατασκοπικό θρίλερ δράσης, ένας πρώην Αμερικανός διπλωμάτης αναλαμβάνει να επιστρέψει στον Λίβανο μετά από δέκα χρόνια, για να διαπραγματευτεί τη ζωή ενός φίλου του. Όμως, τίποτα δεν είναι όπως το θυμόταν και, εκτός από τα φαντάσματα του παρελθόντος, βρίσκεται αντιμέτωπος και με σκοτεινές αποκαλύψεις.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Άντερσον
Πρωταγωνιστούν: Τζον Χαμ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ντιν Νόρις, Μαρκ Πελεγκρίνο και Λάρι Πάιν

 

«Πολ Γκογκέν»

Το βιογραφικό δράμα αποτυπώνει τα δύο χρόνια της ζωής του Γάλλου ζωγράφου Πολ Γκογκέν στην Ταϊτή, όπου -έχοντας αφήσει τον πολιτισμένο κόσμο, τη γυναίκα του και τα παιδιά του- συναντά μία όμορφη ιθαγενή και στο πρόσωπό της βρίσκει τη μούσα του.

Σκηνοθεσία: Εντουάρ Ντελίκ
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Κασέλ, Τουχέι Άνταμς, Μαλίκ Ζιντί και Περνίλε Μπέργκεντορφ

 

«Κοκομπλόκο»

Στην κωμωδία, τρεις γονείς διαβάζουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι κόρες τους σχετικά με την πρόθεσή τους να «γίνουν γυναίκες» στον χορό αποφοίτησης, κάνουν τα πάντα, για να τις προλάβουν πριν γίνει το «κακό».

Σκηνοθεσία: Κέι Κάνον
Πρωταγωνιστούν: Κάθριν Νιούτον, Τζον Τσένα, Λέσλι Μαν, Άικ Μπάρινχολτζ και Γκρέιαμ Φίλιπς

 

«Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2»

Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν μέσα από την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, προσπαθώντας να κατατροπώσουν έναν μοχθηρό δήμαρχο, ο οποίος επιδιώκει να καταστρέψει το πάρκο τους, για να φτιάξει ένα επικίνδυνο λούνα παρκ.

Σκηνοθεσία: Καρλ Μπρούνκερ

 

«Happy birthday»

Στο κοινωνικό δράμα, ένας αστυνομικός βλέπει τη συμπεριφορά της κόρης του απέναντί του να εκτροχιάζεται, λόγω του επαγγέλματός του. Έτσι αποφασίζει να πάνε οι δυο τους στο σπίτι τους στο χωριό, πιστεύοντας ότι αυτό θα αποτρέψει την ολική ρήξη της σχέση τους.

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Πρωταγωνιστούν: Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Ήμελλος, Μυρτώ Αλικάκη και Βασίλης Μαγουλιώτης

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 3/5-9/5

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment