PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/8


Έξι νέες ταινίες και δύο επανεκδόσεις, την πρώτη ημέρα του Αυγούστου, προσφέρονται για μικρές αποδράσεις σε θερινά σινεμά και δροσερές σκοτεινές αίθουσες. Μυθοπλαστική βιογραφία σπουδαίου χορευτή, φορολογικά μπερδέματα, κωμωδία για όλη την οικογένεια, κοινωνική σάτιρα, ψυχολογικό θρίλερ με μυστικά και αλήθειες που πονάνε, τον Σταλόνε να μπαινοβγαίνει στις φυλακές και επανεκδόσεις αριστουργημάτων των Φελίνι και Μπέργκμαν.

 

«Ο Χορός της Ζωής Μου»

Δραματική, ισπανοκουβανέζικη παραγωγή του 2018. Η θρυλική ιστορία του Κουβανού χορευτή Κάρλος Ακόστα, σε σενάριο του Πολ Λάβερτι. Μυθοπλαστική βιογραφία του σπουδαίου χορευτή, από τους δρόμους της Αβάνας μέχρι την καταξίωσή του στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου.

Σκηνοθεσία: Ισιάρ Μπολαΐν
Πρωταγωνιστούν: Κάρλος Ακόστα, Σαντιάγο Αλφόνσο και Κέιβιν Μαρτίνες

 

«Τα Παράπονά σας στον Έφορο»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2019. Ο Φρεντ είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που έχει μπλέξει άσχημα. Μόλις έκλεισε το σπουδαιότερο συμβόλαιο της καριέρας του αλλά οι ελεγκτές της εφορίας απειλούν να του κλείσουν την εταιρεία, εξαιτίας μίας φορολογικής απάτης… ενώ η λύση του προβλήματος είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα! Ο Φρεντ και οι συνεργάτες του, πρέπει να μετακομίσουν την επιχείρηση σε μία οικονομικά υποβαθμισμένη ζώνη, έξω από το Παρίσι. Και μόνο η σκέψη να πάνε σε ένα τέτοιο μέρος, τους τρομοκρατεί.

Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Χαμιντί
Πρωταγωνιστούν: Ζιλ Λελούς, Μαλίκ Μπενταλά και Σαμπρινά Ουαζανί

 

«Όταν Λείπει η Μαμά»

Κωμωδία, ιταλικής παραγωγής του 2019. Ο Κάρλο και η Τζούλια είναι παντρεμένοι και έχουν τρία παιδιά. Ο Κάρλο είναι εντελώς απορροφημένος από τη δουλειά του και έτσι λείπει συνεχώς από το σπίτι, ενώ η Τζούλια έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά. Κουρασμένη από την καθημερινότητα, η Τζούλια αποφασίζει να κάνει δώρο στον εαυτό της, δέκα ημέρες διακοπών χωρίς την οικογένεια. Ο Κάρλο θα πρέπει τώρα να αναλάβει τον ρόλο της και αυτό δεν είναι εύκολο… Όταν η μητέρα επιστρέψει, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Καβγάδες, καταστροφές και πολλά ευτράπελα, συνθέτουν μια ξεκαρδιστική καλοκαιρινή κωμωδία για όλη την οικογένεια.

https://www.youtube.com/watch?v=Z2mlfcLFamc

Σκηνοθεσία: Αλεσάντρο Τζενοβέζι
Πρωταγωνιστούν: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Βαλεντίνα Λοντοβίνι και Αντζέλικα Έλι

 

«Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας»

Δραματική κομεντί, καναδικής παραγωγής του 2018. Ο 36χρονος Πιερ-Πολ Νταούστ, ένας διανοούμενος με διδακτορικό στη φιλοσοφία, αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για να τα βγάλει πέρα. Μία ημέρα, εν ώρα εργασίας, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μίας ένοπλης ληστείας, που πάει στραβά, μπροστά του βρίσκονται δύο νεκροί και τσάντες γεμάτες εκατομμύρια είναι πεταμένες κάτω. O Πιερ-Πολ έρχεται αντιμέτωπος με το δίλημμα του να φύγει με άδεια χέρια ή να πάρει τα λεφτά και να εξαφανιστεί.

Σκηνοθεσία: Ντενί Αρκάν
Πρωταγωνιστούν: Ρεμί Ζιράρ, Αλεξάντρ Λαντρί και Μαριπιέ Μορέν

 

«Δεσμοί Αίματος»

Ψυχολογικό θρίλερ, αργεντίνικης παραγωγής του 2019. Ο ξαφνικός θάνατος της Αντριάνα σοκάρει την οικογένεια του συζύγου της Ελίας, με τον οποίο είναι 35 χρόνια παντρεμένη. Όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, όμως ο Σεμπάστιαν, γαμπρός του Ελίας, αρχίζει να έχει όλο και εντονότερες υποψίες για την ανάμειξη του πεθερού του στο θανατηφόρο οικιακό δυστύχημα.

Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Κόαν
Πρωταγωνιστούν: Όσκαρ Μαρτίνεζ, Ντολόρες Φόνζι, Λουίς Νιέκο και Παουλίνα Γκαρσία

 

«Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Όταν η κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου απάγεται και μεταφέρεται σε μια μυστική φυλακή στη βορειοανατολική Ευρώπη, ο Ρέι Μπρέσλιν και η ομάδα του έχουν την ευκαιρία να εκδικηθούν τον υπεύθυνο, με τον οποίο έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Σκηνοθεσία: Τζον Χέρτζφελντ
Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα και Τζέιμι Κινγκ

 

«8 ½»

Αυτοβιογραφικό αριστούργημα του 1963, που προβάλλεται σε νέες ψηφιακές κόπιες, ο Γκουίντο Ανσέλμι, σκηνοθέτης σε υπαρξιακή κρίση, ετοιμάζει μια νέα ταινία, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με τη γυναίκα του και τις ερωμένες του, ενώ ταυτόχρονα βασανίζεται από εφιάλτες και αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων.

Σκηνοθεσία: Φεντερίκο Φελίνι
Πρωταγωνιστούν: Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, Ανούκ Αιμέ, Κλαούντια Καρντινάλε, Σάντρα Μίλο και Μπάρμπαρα Στιλ

 

«Η Έβδομη Σφραγίδα»

Στη θρυλική δημιουργία του 1967, ένας ιππότης και ο ιπποκόμος του, επιστρέφοντας από τις Σταυροφορίες σε μια Σουηδία αφανισμένη από την πανούκλα, συναντούν το Θάνατο. Ο ιππότης του προτείνει μια παρτίδα σκάκι ως τελευταία προθεσμία για να βρει απάντηση στα μεταφυσικά ερωτήματα που τον βασανίζουν.

Σκηνοθεσία: Ίνγκμαρ Μπέργκμαν
Πρωταγωνιστούν: Μπίμπι Άντερσον, Μαξ Φον Σίντοφ, Γκούναρ Μπγιέρνστραντ, Γκούνελ Λίντμπλομ και Νιλς Πόπε

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 1/8-7/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment