PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/11


Ο Νοέμβριος φέρνει επτά νέες ταινίες και τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες όπως η διασκευή του θρυλικού έργου ταινιών τρόμου αλλά και μια ωδή στους Queen και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι, που αψήφησε τα στερεότυπα και τις κοινωνικές συμβάσεις για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες.

 

«Suspiria»

Φιλμ μυστηρίου, τρόμου, και φαντασίας. Στο Βερολίνο του 1977 μια νεαρή Αμερικανίδα γίνεται δεκτή σε μια πρωτοποριακή σχολή χορού, από την οποία έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς μια άλλη οικότροφος, ύποπτη για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές ομάδες.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Πρωταγωνιστούν: Τίλντα Σουίντον, Ντακότα Τζόνσον, Λουτζ Έμπερσντορφ και Κλόι Γκρέις Μόρετζ

 

«Bohemian Rhapsody»

Η περιπετειώδης βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι των Queen. Η ιστορία του Φαρούκ Μπουλσάρα, πρόσφυγα από τη Ζανζιβάρη στη Μεγάλη Βρετανία, όπου έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής και ηγέτης των Queen Φρέντι Μέρκιουρι.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ
Πρωταγωνιστούν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Τζόζεφ Ματσέλο και Μάικ Μάγιερς

 

«Οι Στάχτες Μιας Αγάπης»

Στην γκανγκστερική ιστορία αγάπης, ένας Κινέζος μικρομαφιόζος δέχεται δολοφονική επίθεση από μια αντίπαλη συμμορία και σώζεται χάρη στη γενναία παρέμβαση της φιλενάδας του, η οποία καταδικάζεται σε πενταετή φυλάκιση για παράνομη οπλοχρησία. Όταν αποφυλακίζεται, όλα γύρω της έχουν αλλάξει και ο πρώην σύντροφός της έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Ζία Ζιάνγκ Κε
Πρωταγωνιστούν: Ζάο Τάο, Φαν Λιάο και Ζενγκ Σου

 

«Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια»

Στο κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων, η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο, επικεφαλής του οποίου είναι η απαστράπτουσα βασίλισσα της Χώρας των Ζαχαρωτών, Ζαχαρένια Νεράιδα, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο. Στο πλευρό της βρίσκεται, πάντα, ο γενναίος και ταπεινός Καρυοθραύστης της.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Χάουαρντ
Πρωταγωνιστούν: Κίρα Νάιτλι, Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν και Μακένζι Φόι

 

«Peterloo»

Στο κοινωνικό δράμα εποχής, η ειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία Σεντ Πίτερς στο Μάντσεστερ αιματοκυλίστηκε και έγινε ένα από το πιο σκοτεινά και περιβόητα επεισόδια στην ιστορία της Αγγλίας. Η βρετανική κυβέρνηση διέταξε την καταστολή της συγκέντρωσης των 80.000 ανθρώπων που ζητούσαν πολιτικές αλλαγές και μέτρα ενάντια στη συνεχώς αυξανόμενη φτώχεια, με αποτέλεσμα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους και εκατοντάδες να τραυματιστούν. Η άγρια αυτή καταστολή και τα δραματικά γεγονότα που ακολούθησαν προκάλεσαν οργή σε όλη τη χώρα και επέφεραν ακόμα μεγαλύτερη κρατική καταστολή.

Σκηνοθεσία: Μάικ Λι
Πρωταγωνιστούν: Ρόρι Κινίαρ, Ρέιτσελ Φίνεγκαν και Μαξίν Πικ

 

«Η Κατηγορούμενη»

Στο μεξικάνικο αστυνομικό θρίλερ του, η Ντολόρες ζει μια κανονική ζωή φοιτήτριας όταν η καλύτερή της φίλη δολοφονείται άγρια. Δύο χρόνια μετά, παραμένει η μόνη κατηγορούμενη για το έγκλημα και βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς δημοσιότητας. Η Ντολόρες ετοιμάζει την υπεράσπισή της με την υποστήριξη της οικογένειάς της, αλλά στην πορεία ανακαλύπτει πως κρυμμένα μυστικά την οδηγούν στην αμφιβολία για την αθωότητά της.

Σκηνοθεσία: Γκονζάλο Τομπάλ
Πρωταγωνιστούν: Λάλι Εσποζίτο, Λεονάρντο Σμπαράλια και Ινές Εστέβεθ

 

«Motherland»

https://www.youtube.com/watch?v=9sNcpbnk3sk

Στη σινεφίλ ταινία, ένας ράπερ προσπαθεί με κάθε πιθανό τρόπο να επικοινωνήσει με τη νεκρή μητέρα του. Σ’ αυτή την παράλογη απαίτηση, συναντά φανταστικούς χαρακτήρες, που όμως είναι αθάνατοι.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ευθυμίου
Πρωταγωνιστούν: Μαίρη Τσώνη, Γιάννης Ευθυμίου, Γιάννης Δεληβέης

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 1/11-7/11

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment