PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/10


Μόνο δύο ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, με τις εισπράξεις να καταγράφουν ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως να έχουν κάποια καλύτερη τύχη, αφού θα έχουν συμπαραστάτη τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, λοιπόν, που δημιουργεί η παρουσία του νέου κορωνοϊού στις ζωές μας, αυτή τη βδομάδα έχουμε ένα θρίλερ μυστηρίου με τον Τζέσι Άιζενμπεργκ και ένα πολιτικό δράμα με την υπογραφή του Άαρον Σόρκιν, το οποίο κυκλοφόρησε εκτάκτως -έπειτα από απόφαση του Netflix- με σκοπό την συμμέτοχη του στα Όσκαρ.

 

«Η Δίκη των 7 του Σικάγου»

Δικαστικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Οι διαδηλώσεις ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ, παίρνουν μορφή εξέγερσης. Οι διαδηλωτές, που αναστατώνουν και το εθνικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος το 1968, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε δίκη που πήρε τεράστιες διαστάσεις και μεγάλη δημοσιότητα.

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν
Πρωταγωνιστούν: Γιάχια Αμπντούλ-ΜάτινΙΙ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Ντάνι Φλάχερτι, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Μάικλ Κίτον και Φρανκ Λανγκέλα

 

«Vivarium»

Θρίλερ μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ένα νεαρό ζευγάρι ψάχνει σπιτικό. Για τον λόγο αυτό επισκέπτεται έναν μεσίτη ο οποίος δεν έχει και την πιο νορμάλ συμπεριφορά. Ο αλλόκοτος μεσίτης συνοδεύει το ζευγάρι σε μια περιοχή όπου τα σπίτια είναι ίδια στην εξωτερική τους εικόνα. Κάποια στιγμή το ζευγάρι διαπιστώνει ότι έχει παγιδευτεί στην περιοχή η οποία μοιάζει με λαβύρινθο χωρίς φανερή έξοδο. Ο εφιάλτης τους διογκώνεται όταν το ζευγάρι λαμβάνει ένα κουτί που περιέχει ένα μωρό, μαζί με ένα μήνυμα να το αναθρέψουν αν επιθυμούν την ελευθερία τους.

Σκηνοθεσία: Λόρκαν Φίνεγκαν
Πρωταγωνιστούν: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Ίμογκεν Πουτς, Τζόναθαν Άιρις, Σέναν Τζένινγκς, Ίνα Χάρντγουικ, Ντανιέλ Ράιαν, Μόλι ΜακΚαν

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 1/10-7/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment