PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι κρίσιμες ώρες για Ουάρντα και το πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης!


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Ατρόμητου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, με τον Δικέφαλο να παίρνει πίσω τον Δημήτρη Γιαννούλη, όπως άλλωστε ζήτησαν οι Θεσσαλονικείς, εξ ου και οι σημερινές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ιθύνοντες της περιστεριώτικης ΠΑΕ, φίλοι που είχε κάνει στο Περιστέρι και ακόμα και ο ίδιος ο μάνατζέρ του, βρίσκονται στη διαδικασία να του εξηγήσουν ότι το προτιμότερο για τον ίδιο και αυτό που θα κάνει καλό στην καριέρα του είναι να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν στον Ατρόμητο, σε ένα περιβάλλον που ξέρει ότι τον εμπιστεύονται.

Από την πλευρά του ο παίκτης δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Κάθε άλλο… Ωστόσο, φαίνεται να θέλει να κερδίσει λίγο χρόνο μήπως το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ μετουσιωθεί σε πρόταση και συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, σε μια ομάδα που έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Άνθρωπος-κλειδί στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός είναι αυτός που έσωσε την καριέρα του Αιγύπτιου, απογειώνοντάς τον την περσινή σεζόν. Σήμερα, λοιπόν, οι δύο άνδρες ήρθαν σε επαφή και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, με τον τεχνικό των Περιστεριωτών να του εξηγεί για ποιο λόγο θα είναι το καλύτερο για τον ίδιο να παίξει την μπάλα που ξέρει στον Ατρόμητο.

Ο Ουάρντα, που έχει τον Νταμίρ Κάναντι κάτι σαν… θεό, τον άκουσε πολύ προσεκτικά και φαίνεται ότι στο τέλος θα πει το «ναι» και θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του πετυχημένου τεχνικού.

Πρέπει να σημειωθεί ότι «σύμμαχος» στην υπόθεση είναι και ο ΠΑΟΚ, που του έχει διαμηνύσει ότι θα δώσει το «ΟΚ» να φύγει από την ομάδα, μόνο για τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment