PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι εκλεκτοί του Γ. Δώνη για το τελικό στάδιο προετοιμασίας στη Βουλγαρία


Με 29 παίκτες στην σύνθεσή της αναχωρεί αύριο το πρωί αεροπορικώς για τη Σόφια η αποστολή του Ατρόμητου και από εκεί οδικώς για το Πράβετς όπου και θα πραγματοποιήσει το Β’ στάδιο προετοιμασίας.

Με 29 παίκτες στην σύνθεσή της αναχωρεί αύριο το πρωί αεροπορικώς για τη Σόφια η αποστολή του Ατρόμητου και από εκεί οδικώς για το Πράβετς όπου και θα πραγματοποιήσει το Β’ στάδιο προετοιμασίας.

Την αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ραχιώτης, Νάστος, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Τάτος, Σφακιανάκης, Πίτου, Μπάλλας, Μακρής, Αθανασίου, Αργυρός, Καντούτσης, Μπρίτο, Αναστασάκος, Λημνιός, Μπιλίτσης, Άγκολι, Επστάιν, Καϊμακαμούδης, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καραγκούνης, Γρομητσάρης.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες της ομάδας Κ-20 που μετείχαν και στο Καρπενήσι. Έπειτα από το πέρας της προετοιμασίας στη Βουλγαρία θα αποφασίσει ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες και θα μείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου. Το πρώτο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους θα δοθεί στις 25 Ιουλίου με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στις 30 Ιουλίου, η ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Σόφιας και στις 2 Αυγούστου την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Λύση συνεργασίας με Χρυσόστομο Μιχαηλίδη

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της (με κοινή συναίνεση) με τον τερματοφύλακα Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

«Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα στα 6 χρόνια παρουσίας μου στον Ατρόμητο. Τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Πιστεύω ότι στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και με την συμπεριφορά μου και με την αγωνιστική προσφορά μου. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Εύχομαι στον Ατρόμητο να υλοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον» δήλωσε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης στο atromitosfc.gr αμέσως μετά τη λύση του συμβολαίου.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης στα 6 χρόνια παραμονής του στην ομάδα έκανε 137 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 32 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, 12 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος το ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο στάθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment