PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οι δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου απέναντι στο Mall


Ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου γνωστοποίησε τις αρχικές δράσεις του ενάντια στη δημιουργία Mall στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Αρχικά, ενημερώνει ότι συμμετείχε στην συγκέντρωση στις 21 Φεβρουαρίου 2018 υπό την αιγίδα του Α.Σ.Δ.Α (Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής) στο κτίριο ΚΥΒΕ.

Συμμετείχε στην συγκέντρωση στις 27 Φεβρουαρίου 2018 που διοργάνωσε η επιτροπή κατοίκων Κολωνού στο ΚΥΒΕ. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών, ο Σύλλογος Αρχαιολόγων, Πολιτικοί φορείς της Δημοτικής Αρχής και πολιτών. Μετά την λήξη της συγκέντρωσης ακολούθησε συμβολικό κλείσιμο της οδού Εθνάρχου Μακαρίου και διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου.

Ταυτόχρονα, ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου κάνει γνωστό ότι θα τοποθετήσει πανό σε κεντρικά σημεία του Περιστερίου με μοναδικό μήνυμα που θα εκφράζει την αντίθεση του εμπορικού κόσμου στην δημιουργία του MALL. Επιπλέον, θα διανεμηθεί σε όλους τους εμπόρους ενημερωτικό υλικό για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακόμα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου θα πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών με πολιτικούς Αρχηγούς κομμάτων, Βουλευτών, φορέων, Σωματείων, κλπ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment