PeristeriNews.gr
Editorial

Οι διαφορετικές γιορτινές μέρες


Μια χρονιά διαφορετική, μια χρονιά που η πλειοψηφία των ανθρώπων επιθυμεί να φύγει και να μην ξαναγυρίσει.

Όπως όλα τα υπόλοιπα το 2020 έτσι και οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι διαφορετικές.

Άδειοι δρόμοι, κλειστά μαγαζιά, μπλόκα της Αστυνομίας και όλα τα υπόλοιπα άσχημα της φετινής εποχής που προκαλούν θλίψη και νοσταλγία στα προηγούμενα χρόνια.

Είναι αλήθεια πως οι φετινές γιορτές δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας αντιθέτως εστιάζουν στη μοναξιά, τις μικρές παρέες και την σπιτική διασκέδαση.

Ενδεχομένως να ζούμε φέτος κάτι πρωτόγνωρο αλλά συνάμα και κάτι διδακτικό και διαφορετικό που μπορεί να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τις παλιότερες όμορφες στιγμές που στο μέλλον θα επαναληφθούν.

Αυτό που προέχει αυτές τις μέρες είναι να παραμείνουμε υγιείς και να κάνουμε υπομονή ενόψει της «ελευθερίας» που όλοι μας ευελπιστούμε να επέλθει μέσα στους επόμενους μήνες.

Ας μην ξεχνάμε όμως και εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχει αλλάξει τίποτα στις φετινές τους γιορτές. Άλλοι μοναχικοί, άλλοι σε κάποιο παγωμένο πεζοδρόμιο της χώρας και άλλοι να εργάζονται χωρίς να νιώθουν παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Για μια ακόμα χρονιά η σκέψη μας είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που ξεπερνούν τις καραντίνες, τις απαγορεύσεις και την πανδημία.

Κλείνοντας λοιπόν αυτή τη σκέψη ευχόμαστε υγεία για όλους τους ανθρώπους και λευτεριά στα προβλήματά τους, όποιο κι αν είναι αυτό που κατατρέχει τον καθένα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment