PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οι διαφορετικές Απόκριες στο Περιστέρι


Το Περιστέρι δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι δημιουργεί μοναδικά events για τους επισκέπτες της πόλης και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις Απόκριες.

Το τριήμερο που έρχεται αναμένεται να αποδείξει το παραπάνω αφού ουκ ολίγες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Περιστέρι προσελκύοντας το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Τα δρώμενα ξεκινούν από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται με ένα μεγάλο πανηγύρι την Καθαρά Δευτέρα.

Όλες τις μέρες θα λειτουργεί στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου ο μεγαλύτερος αποκριάτικος παιδότοπος στην Αττική για τα μικρά παιδιά πλημμυρισμένος αποκριάτικα στολίδια, πολλή μουσική, τραμπολίνο και φουσκωτά!

Λίγο πιο δίπλα για μια ακόμα βδομάδα τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν videogames στην Gaming Arena που θα δημιουργηθεί.

Παράλληλα το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Latin party με τη συμβολή του Φώτη & Πάνου Μεταξόπουλου όπου θα συμμετέχουν τα εργαστήρια χορού του Δήμου Περιστερίου και μασκαρεμένοι ή μη θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης!

Την Κυριακή θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σκηνή του Εκθεσιακού οι XanaZoo που κάθε χρόνο ξεσηκώνουν τους μικρούς τους φίλους με τις γνωστές επιτυχίες τους.

Την ίδια μέρα το τσίρκο έρχεται στην πόλη μας, παλιάτσοι κλόουν, σχοινοβάτες, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι δημιουργούν ένα ονειρικό θέαμα που θα σας εντυπωσιάσει και σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Παραμυθιού.

Τέλος την Καθαρά Δευτέρα όπως κάθε χρόνο θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα με σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνες, άφθονο κρασί και παραδοσιακή συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη.

Με όλα τα παραπάνω είναι σίγουρο πως το ερχόμενο τριήμερο θα είναι ξεχωριστό για όσους επιλέξουν το Περιστέρι για τη βόλτα τους αυτές τις Απόκριες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment