PeristeriNews.gr
Uncategorized Πολιτική

Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών μετά την ψήφο τους


Στο Ψυχικό ψήφισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Περιστέρι.

Η Φώφη Γεννηματά ψήφισε στον Άγιο Δημήτριο, ενώ ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.

Πρ. Παυλόπουλος: Σήμερα οι δηλώσεις περισσεύουν

Στο 3ο – 4ο δημοτικό σχολείο του Νέου Ψυχικού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10.00 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο ανώτατος πολιτειακός «άρχοντας», σε σύντομες δηλώσεις του, επεσήμανε τα εξής:

«Οι δηλώσεις περισσεύουν. Είναι η μέρα του πολίτη, η μέρα της λαϊκής ετυμηγορίας».

Αλ. Τσίπρας: Κρίσιμη μάχη για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός

«Κρίσιμη» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, τονίζοντας ότι «δίνουμε με αισιοδοξία τη μάχη για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός».

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας, οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, αποφασίζουν για τη ζωή τους» δήλωσε αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο-30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

Κάλεσε παράλληλα τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη – παρά το γεγονός – όπως είπε – ότι η θερμοκρασία είναι υψηλή. «Αξίζει να είναι όλοι παρόντες για το μέλλον του τόπου μας» είπε, ενώ απευθυνόμενος στους νέους τους κάλεσε «να μην αφήσουν τις κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους».

«Είναι μία κρίσιμη μάχη. Τη δίνουμε με αισιοδοξία από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μία καλύτερη ημέρα

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου άσκησε, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε σύντομες δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Επεσήμανε δε, ότι «οι πολίτες παίρνουν την τύχη στα χέρια τους», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «αύριο ξημερώνει μία καλύτερη ημέρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του κ. Μητσοτάκη, στο 1ο ΓΕΛ Περιστερίου βρισκόταν πλήθος κόσμου.

Φ. Γεννηματά: Χρήσιμη και κρίσιμη η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ

Στο 6ο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Σήμερα η λογική επιστρέφει στον τόπο, με την ψήφο των Ελλήνων» τόνισε μεταξύ άλλων, σε σύντομες δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Επανέλαβε δε, ότι «η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη ψήφος για τα λαϊκά συμφέροντα και η κρίσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Γεννηματά προσήλθε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10.45 το πρωί, εν μέσω συνθημάτων μελών του κόμματος.

Δ. Κουτσούμπας: Ψηφίζουμε για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη ημέρα

Στο 3ο δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Σήμερα ψηφίζουμε για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη ημέρα» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε σύντομες δηλώσεις του.

Και πρόσθεσε: «Να διεκδικήσουμε το δίκιο και την αλήθεια για να ανοίξουμε ένα πιο φωτεινό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment