PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι αρχηγοί του Ατρόμητου για τη νέα περίοδο


Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί του Ατρόμητου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το περιβραχιόνειο θα φορούν κατά σειρά οι: Εδουάρδο Μπρίτο, Νίκος Λαζαρίδης και Χαβιέρ Ούμπιντες.

Στο μεταξύ, με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία με φόντο το μεθαυριανό φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Με εξαίρεση τον Στόιτσεφ που έκανε ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του.

* Την Κυριακή 21 Αυγούστου θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στην Κέρκυρα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19.15). Μια εβδομάδα αργότερα την ίδια ώρα θα παίξει με τον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική στο Περιστέρι.

Από σήμερα η πώληση εισιτηρίων με ΠΑΟΚ

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου θα ξεκινήσει σήμερα (Τρίτη) από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 15.00 μέχρι τις 20.00.

Για την έκδοση εισιτηρίου σε όλες τις θύρες είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας μπορούν από τώρα να αγοράσουν εισιτήριο μέσω της υπηρεσίας atromitosprint@home στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: ttp://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/

Το Παιδικό Εισιτήριο αφορά παιδιά γεννημένα μέχρι το 2002 και επίσης είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Ο Μουράτ Σεροπιάν ανέλαβε τον Ατρόμητο Κ15

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν ο οποίος αναλαμβάνει την ηγεσία της ομάδας Κ15!.

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου και με μεγάλη εμπειρία την τελευταία 12ετία στο χώρο της προπονητικής, η συνεργασία μας με τον Μουράτ Σεροπιάν αποτελεί εγγύηση για την συνέχιση της εξαιρετικής δουλειάς που συντελείται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Μιλώντας στο επίσημο site ο Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε τα εξής:«

«Καταρχάς αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιστροφή μου στον Ατρόμητο αλλά και η εμπιστοσύνη του προέδρου κ. Σπανού, του τεχνικού διευθυντή κ. Αγγελόπουλου και του τεχνικού διευθυντή υποδομών κ. Αποστόλου προς το πρόσωπο μου.

Είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμένα το υψηλό επίπεδο της Ακαδημίας και η δουλειά που γίνεται, για να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε να βρεθούμε σε ακόμη ψηλότερο και καλύτερο επίπεδο.

Αν και είναι κάτι καινούργιο για εμένα θα το κάνω με μεγάλη όρεξη και μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμοί που έχω με τον Ατρόμητο από το πέρασμα μου ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικοί και θα με βοηθήσουν να γίνω πολύ γρήγορα πάλι κομμάτι της ομάδας.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται».

Ο Μουράτ Σεροπιάν αγωνίστηκε στο Ατρόμητο στη διετία 1998-2000 και πραγματοποίησε 53 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ως προπονητής (κάτοχος UEFA Pro) έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία (2004-05- Δ’ Εθνική) που εκείνη την εποχή αποτελούσε «θυγατρική» της ΑΕΚ και συνεργαζόταν με τον τότε Ισπανό προπονητή Φερέρ.

Την περίοδο 2010-11 ανέβασε τον Βύζα Μεγάρων από την Γ’ στην Β’ Εθνική. Την σεζόν 2012-13 ανέβασε τον ΑΟ Χανιά στην νεοσύστατη Football League και την επόμενη χρονιά ( 2013-14) οδήγησε την κρητική ομάδα στα play off για την άνοδο στην Super League.

Έχει εργαστεί επίσης σε: Πανελευσινιακό (άνοδος στη Γ’ Εθνική), Φωστήρα (Δ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Γ’ Εθνική), Παναιγιάλειο (Β’ Εθνική), Ερμιονίδα (Β’ Εθνική), ΟΦΗ (Γ’ Εθνική), Χαλκίδα (Γ’ Εθνική & Κύπελλο Ευβοίας).

Η πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου Κ15

Την πρώτη συγκέντρωση για την περίοδο 2016-17 πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Κ15 στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (Γήπεδο «Νταμάρι»).

Μια ομάδα με γηγενείς ποδοσφαιριστές στην συντριπτική της πλειοψηφία καθώς στελεχώθηκε από ποδοσφαιριστές που πέρσι αγωνίστηκαν στην Κ14!

Προπονητής της είναι ο Μουράτ Σεροπιάν, βοηθός προπονητή ο Βασίλης Γκούμας, προπονητής τερματοφυλάκων ο Τάσος Μπαμπανιώτης, γυμναστής ο Γιάννης Ευαγγέλου, έφορος υλικού ο Βασίλης Βλάχος, υπεύθυνος φυσικοθεραπείας ο Δημήτρης Βασιλείου, υπεύθυνος εργομετρικών ο Βαγγέλης Μπεκρής και Γενικός Αρχηγός ο Δημήτρης Μπέτσης.

Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ο Τόλης Αποστόλου ο οποίος στην ομιλία του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους είπε τα εξής:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω το νέο σας προπονητή που ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόταση μας. Είναι ένας προπονητής που σε νεαρή ηλικία έχει κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα του και θα μάθετε πάρα πολλά απ’ αυτόν. Είστε πολύ τυχεροί που σε αυτή τη φάση συναντάτε ένα καλό άνθρωπο κι ένα καλό προπονητή».

Τις ευχές του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές έδωσε και ο Γενικός Αρχηγός του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης.

Το ρόστερ του Ατρόμητου Κ15 αποτελούν 27 ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment