PeristeriNews.gr
Διεθνή

Οι Έλληνες της Γερμανίας καταδικάζουν τα χθεσινά επεισόδια


Τον αποτροπιασμό τους εκφράζουν οι ομογενείς της Γερμανίας για την απόπειρα αμαύρωσης των εκδηλώσεων μνήμης του ιστορικού «ΌΧΙ».

Τον αποτροπιασμό τους εκφράζουν οι ομογενείς της Γερμανίας για την απόπειρα αμαύρωσης των εκδηλώσεων μνήμης του ιστορικού «ΌΧΙ».

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων (ΟΕΚ) Γερμανίας, καταδικάζει την άσκηση κάθε είδους βίας έναντι οιουδήποτε.

Τον αποτροπιασμό της για την απόπειρα αμαύρωσης των εκδηλώσεων μνήμης του ιστορικού «ΌΧΙ» , όπως και την άσκηση κάθε είδους βίας έναντι οιουδήποτε, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων (ΟΕΚ) Γερμανίας.

Οι ομογενείς σχολιάζουν όχι μόνον τα επεισόδεια σε πολλές πόλεις και την αποδοκιμασία στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά σχολιάζουν και τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

«Ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας χρειάζεται πραγματικά ριζική αναμόρφωση, αποτελεί πλέον κοινό τόπο και κοινή συνείδηση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Ενέργειες αποδοκιμασίας, όμως, κατά του ανώτατου θεσμικού παράγοντα της χώρας, ενός ανθρώπου, μάλιστα που αγωνίστηκε και κατά του γερμανικού φασισμού, αλλά και για την εδραίωση της Δημοκρατίας στη χώρα, προσβάλλουν την ιστορική μνήμη και εξοργίζουν κάθε δημοκρατικό Έλληνα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment