PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Ατρόμητο (video)


Οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρώπη γνώρισε ο Ατρόμητος, που ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα από τη Ντιναμό Μπρεστ.

Οι Λευκορώσοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με τη νίκη 4-3 στο πρώτο παιχνίδι, προκρίθηκαν στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται -ορθώς- για λανθασμένη υπόδειξη για επιθετικό φάουλ σε γκολ του Κουλούρη στο 73`, βρέθηκαν με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση, δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο Μανούσος που είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχη και με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας ανοίγοντας το σκορ.

Η Μπρεστ όμως, εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό -ίσως- λάθος που έκανε η ελληνική ομάδα, στις καθυστερήσεις.

Από πλάγιο άουτ ο Μίρκοβιτς έκανε τραγική έξοδο και ο Νεχάιτσουκ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Σεμεούλοβιτς έδειξε κόκκινη κάρτα του Μούγιακιτς στο 62ο λεπτό, δύο λεπτά αφότου ο παίκτης του Ατρόμητου είχε γίνει αλλαγή αφήνοντας τη θέση του στον Βασιλακάκη.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75’ Μανούσος), Ούμπιντες, Κωτσόπουλος (60’ Ενσικουλού), Μούγιακιτς (60’ Βασιλακάκης), Κουλούρης.

Ντινάμο Μπρεστ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Γκούτορ, Βίτους, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε (46’ Νιβάλντο), Βερετίλο, Κομπλένκο (68’ Νεχάιτσικ), Φιλίποβιτς (82’ Μπαμπαβό), Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment