PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οδυνηρή ήττα για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι


Παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είχε δοκάρι μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μανούσο, γνώρισε μια κακή ήττα με 0-2, μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Το ματς

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να ξεκινήσει με… γκολ από τα αποδυτήρια, αν το δυνατό σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή μετά από… 45 δευτερόλεπτα παιχνιδιού δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη!

Στο 15ο λεπτό, η ομάδα μας είχε μια ακόμα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 15’, αλλά ο Κωτσόπουλος αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτικότατη θέση.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του, με τον Γκαλβάο να δημιουργεί συχνά ρήγματα από τα αριστερά και τον Χριστοδουλόπουλο να «ενεργοποιείται», εκτελώντας κι όλα τα «στημένα».

Λίγο μετά το ημίωρο, έστω και από… σπόντα, οι Περιστεριώτες έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0, όταν μετά από ωραία συνεργασία και προσπάθεια του Κωτσόπουλου, ο Κάργας μπήκε στην πορεία της, με τον Χουτεσιώτη ωστόσο να αποσοβεί ενστικτωδώς το αυτογκόλ!

Λίγα λεπτά μετά, παρά την καλή απόδοση του Ατρομήτου, ο ΠΑΣ πήρε το προβάδισμα, καθώς ο Παμλίδης «σέρβιρε» στον Ελευθεριάδη, που νίκησε με προβολή τον Γιαννιώτη, για το 0-1. Με τη φάση να «ελέγχεται» και μέσω του VAR, για να κατοχυρωθεί το δεύτερο τέρμα του σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στο 0-2, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε στην κλειστή του γωνία το σουτ του Σάλιακα.

Στην επανάληψη, ο Νταμίρ Κάναντι προέβη σε δύο αλλαγές προσώπων και μια… συστήματος, βάζοντας τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τους Μανούσο-Κωτσόπουλο, με τον Ατρόμητο να παίζει με 3-4-1-2.

Ωστόσο, ήταν ο ΠΑΣ εκείνος που έδειξε να βρίσκεται πιο κοντά σε ένα ακόμα γκολ, παίζοντας με υπομονή και προσπαθώντας να επιτεθεί από τα δύο άκρα. Μια ημιτελής προσπάθεια του Λεό στο 53’ κι ένα κακό τελείωμα του Παμλίδη πέντε λεπτά μετά, όμως, δεν επέτρεψαν το 0-2.

Η ομάδα μας έδειχνε ανήμπορη να βγάλει αντίδραση, με τον Κάναντι να ρίχνει στο ματς και τον Ούμπιδες, θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αντι του Μπουσούλατζιτς, παίζοντας με μοναδικό «εξάρι» τον Σάλομον.

Ωστόσο, στην αμέσως επόμενη φάση, στο 70’, ο Κάργας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 0-2  για τα Γιάννενα.

Οι Γιαννιώτες δεν δυσκολεύθηκαν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Στάθη Γκορτσίλα, αφού είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη «τελική» από πλευράς Ατρόμητου καταγράφηκε στο 79’, με το σουτ του Τομάσεβιτς μάλιστα να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Παντελάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Στρούγγης (46’ Τομάσεβιτς), Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Χαρίσης (46’ Σάλομον), Μπουσούλατζιτς (69’ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Χριστοδουλόπουλος (76’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Κωτσόπουλος (64’ Μάτιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (90’ Λιάσος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Ελευθεριάδης (46’ Λώλης), Κάργας, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (73’ Μπρένερ), Παμλίδης (83’ Οικονομόπουλος), Λεό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment