PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΟΑΕΔ: Φθινοπωρινές εκδρομές


Το χρονικό διάστημα από 21 Οκτωβρίου μέχρι 28 Νοεμβρίου ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας θα υλοποιήσει φθινοπωρινό πρόγραμμα τετραήμερων εκδρομών

Το χρονικό διάστημα από 21 Οκτωβρίου μέχρι 28 Νοεμβρίου ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας θα υλοποιήσει φθινοπωρινό πρόγραμμα τετραήμερων εκδρομών σε επιλεγμένους χερσαίους προορισμούς, για δικαιούχους του νομού Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα απευθύνεται σε 2.112 άτομα και η συνολική του δαπάνη ανέρχεται σε 271.215 ευρώ.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και μέχρις ότου αυτά εξαντληθούν, τις ώρες 8.00π.μ.-14.00μ.μ. στα γραφεία διανομής του Οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, ατομικό και οικογενειακό, εφόσον προστατεύονται μέλη, ΑΦΜ, 100 ένσημα έτους 2009 ή βεβαίωση εργοδότη, θεωρημένη από το Ι.Κ.Α., αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).

Στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν μεταφορά, διανυκτέρευση και πρωινό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment