PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ξεκινούν αύριο οι ενδιάμεσες εκπτώσεις


Από αύριο 1η Νοεμβρίου και για δεκαπέντε ημέρες (15 Νοεμβρίου 2017) στην αγορά θα ισχύει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά την Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ., προαιρετικά.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε ήδη ότι τα μέλη του θα εξαντλήσουν το επιτρεπόμενο ωράριο.

peristeri_magazia_2

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής , εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

peristeri_magazia_3

O Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Βασίλης Κορκίδης σχολίασε στα ΜΜΕ:

“Το νέο πλαίσιο για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις στηρίχθηκε επάνω στην πρόταση της ΕΣΕΕ να δοθεί στις τοπικές κοινωνίες το δικαίωμα να διαχειριστούν ελεύθερα, δύο εκπτωτικές περιόδους σε συνεργασία με τις περιφέρειες τους.

Ως έμποροι, θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε ώστε ο νέος αυτός θεσμός να πετύχει, αφού στόχος όλων μας είναι η αύξηση του τζίρου και της επισκεψιμότητας στα καταστήματά μας. Καλούμε τον καταναλωτή, που σίγουρα θα συναντήσει δελεαστικές διπλές τιμές, να τις εκμεταλευτεί με τον καλύτερο τρόπο και να κάνει “έξυπνές” αγορές.”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment