PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξεκαθαρίζει για Χατζηισαΐα, φουλ και για Κουλούρη ο Ατρόμητος


Φουλάρει για τις τελευταίες του προσθήκες ο Ατρόμητος και στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι Δημήτρης Χατζηισαΐας και Ευθύμης Κουλούρης που δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ.

Έκλεισε και με το θέμα του αντι-Ντιγκινί ο Ατρόμητος επισημοποιώντας τη συμφωνία του με τον Αυστριακό επιθετικό και πλέον φουλάρει για τις τελευταίες πινελιές στο κέντρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Αμπιόλα Ντάουντα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες.

Πρώτο θέμα αυτό του Δημήτρη Χατζηισαΐα, που όπως ενημερώσαμε και χθες έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς για να μην χαθεί ως περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Αν όμως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θέλει να εγκλωβιστεί με τον ΠΑΟΚ (που δεν δείχνει και κάποιο ξεκάθαρο πλάνο αξιοποίησης είναι η αλήθεια), τότε ο Ατρόμητος θα κινηθεί να τον αποκτήσει με τη μορφή συνιδιοκτησίας, αφού νέος δανεισμός δεν θα έχει κανένα νόημα.

Επιπλέον, το θέμα που έρχεται στο προσκήνιο είναι και αυτό του Ευθύμη Κουλούρη. Ακόμα ένας Έλληνας παίκτης (εσχάτως και διεθνής) που δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά την ίδια ώρα είναι και ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός του Δικεφάλου, αφού ο Πρίγιοβιτς είναι με την αποστολή της εθνικής Σερβίας στο Μουντιάλ και ταυτόχρονα ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη με τον Τέεμου Πούκι ή τον Πέδρο Κόντε που αποτελούν τις βασικές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης. Αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση ενός εκ των δύο, τότε ο Ατρόμητος θα έχει πολλές πιθανότητες με το μέρος του για να τον δανειστεί για έναν χρόνο. Από την πλευρά του ο παίκτης ξέρει τα καλύτερα για τους Περιστεριώτες από τους Γιαννούλη και Χατζηισαΐα και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να ενταχθεί στον Ατρόμητο, βλέποντας επίσης τις μετοχές του να εκτοξεύονται, όπως ανάλογα έκαναν των δύο προαναφερθέντων και φυσικά του Ουάρντα.

Ουσιαστικές εξελίξεις και στα δύο ζητήματα αναμένονται μέχρι την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment