PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Wimbledon


Ο Νικ Κύργιος και ο Ράφαελ Ναδάλ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και θα τους λύσουν σήμερα (17:30) στο δεύτερο γύρο του Wimbledon, στον κορυφαίο μέχρι τώρα αγώνα στην εφετινή διοργάνωση.

Η τελευταία αναμέτρησή τους, τον Φεβρουάριο στο Ακαπούλκο, ήταν επεισοδιακή. Μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε ο 23χρονος ελληνοαυστραλός πήρε τη νίκη με 3-6, 7-6 ,7-6. Πανηγύρισε την επιτυχία του, κάνοντας ότι δεν ακούει τους φιλάθλους, επειδή υποστήριζαν τον αντίπαλό του. Ακολούθησαν αποδοκιμασίες από μερίδα των θεατών και η έκρηξη του Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου. Ο κάτοχος 18 Grand Slam είπε για τον Κύργιο ότι «είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο, αλλά δεν σέβεται το κοινό, ούτε τον αντίπαλο, ούτε τον εαυτό του». Ο 23χρονος ελληνοαυστραλός απάντησε ότι δεν πρόκειται να ακούσει τον Ναδάλ, προτρέποντάς τον να συγκεντρωθεί στο τι πρέπει να κάνει ο ίδιος.

Στο παρελθόν έχουν συναντηθεί έξι φορές και μετράνε από τρεις νίκες. Η σημερινή αναμέτρησή τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα του Κύργιου με τον Ναδάλ.

Στον πρώτο γύρο του Wimbledon ο Ράφαελ Ναδάλ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Γιουίτσι Σουτζίτα και επικράτησε με 3-0 σετ. Ο Νικ Κύργιος κέρδισε δύσκολα με 3-2 σετ τον Τζόρνταν Τόμσον.

Για τη σημερινή «μάχη» ο Κύργιος χαρακτήρισε αουτσάιντερ τον εαυτό του. Ο Ναδάλ υποστήριξε ότι ο Κύργιος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και πολύ επικίνδυνος τενίστας όταν θέλει να παίξει τένις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment