PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα εργαστήρια του Δήμου.


Ξεκίνησαν χθες 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου, που λειτουργούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Γυμναστηρίου (Παπαρρηγοπούλου 94) και στο νέο πολιτιστικό χώρο δημιουργίας επί των οδών Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ (Λόφος Αξιωματικών).Ξεκίνησαν χθες 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου (Χορού, Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Κεντητικής, Θεάτρου και Φωτογραφίας), που λειτουργούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Γυμναστηρίου (Παπαρρηγοπούλου 94) και στο νέο πολιτιστικό χώρο δημιουργίας επί των οδών Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ (Λόφος Αξιωματικών).
Επίσης, στην Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου μπορούν να ενταχθούν νέοι και νέες που γνωρίζουν πνευστά και κρουστά όργανα.
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας εγγραφής για την κατανομή των ενδιαφερομένων στα τμήματα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν απόδειξη, όπου θα εμφανίζεται ο τόπος κατοικίας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στα γραφεία της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ) και ώρες 10:00 – 14:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες, τηλ. 210-5779-914 και 210-5779-049.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment