PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ξαφνική επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας σε φτωχικό σπίτι στο Περιστέρι


Η ώρα ήταν 12 το μεσημέρι , όταν ξαφνικά στο μικρό φτωχικό της Άννας Βασιλείου στο Περιστέρι, χτύπησε η πόρτα.

Ένα μικρό παιδί η πεντάχρονη Φωτεινή στην αγκαλιά της μητέρας της ´Άννα, που δεν μπορούσε να πιστέψει την συγκινητική έκπληξη που δέχθηκε αρχές του νέου χρόνου. Τα πρόσωπα και των δύο, μητέρας και παιδιού, έλαμψαν από χαρά και συγκίνηση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, δίχως κάμερες και δημοσιογράφους, ξαφνικά και απροειδοποίητα επισκέφθηκε το σπίτι τους. Μίλησε με την μητέρα για τις δυσκολίες αλλά και τον αγώνα που κάνει η ίδια καταφέρνοντας να ζει με αξιοπρέπεια με την μικρή της κορούλα.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος γνωρίζοντας τις δυσκολίες πολλών οικογενειών στην πόλη του, συμβάλει με τον δικό του τρόπο και τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου στις οικογένειες που χρειάζονται κοινωνική στήριξη.
Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος ως πρώτος πολίτης της χώρας πολλές φορές στέκεται ανθρώπινα και με αθόρυβο τρόπο βοηθώντας οικογένειες και απλούς πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Έτσι και σήμερα, όταν επισκέφθηκε για περίπου μισή ώρα την φτωχή οικογένεια δίνοντας , δύναμη , ελπίδα και αισιοδοξία μαζί με πολλές ευχές για το νέο χρόνο.

Στο τέλος της επίσκεψης, η μητέρα της μικρής Φωτεινής ζήτησε μια φωτογραφία μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον δήμαρχο του Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ως ενθύμιο για την απρόσμενη αυτή συνάντηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment