PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξέσπασμα Σπανού στα αποδυτήρια!


Ο Γιώργος Σπανός, παρά το γεγονός ότι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους τις τελευταίες εβδομάδες βλέποντας τις τραγικές εμφανίσεις των παικτών της ομάδας του, μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Άρη δεν άντεξε και φρόντισε να εκφράσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την οργή του προς το αγωνιστικό τμήμα.

Μετά το τέλος του ματς βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του κι εκεί μίλησε με πάρα πολύ σκληρή γλώσσα όχι μόνο για την αγωνιστική απόδοση, αλλά και για τη συμπεριφορά που έχουν εντός γηπέδου, με παίκτες και προπονητή να δείχνουν ανήμποροι να αλλάξουν την εικόνα τους.

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών εκφράστηκε με τα πλέον σκληρά λόγια εναντίον τους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους εν όψει του «τελικού» με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, εκεί που ουσιαστικά μπορεί να κριθεί όλη η σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι ούτε στο «Γεντί Κουλέ», τότε η Τρίτη (αν όχι ακόμα και το βράδυ της Δευτέρας) θα είναι μέρα σοβαρών εξελίξεων στο Περιστέρι, κάτι που αποτελεί και κοινό μυστικό μετά το ματς κόντρα στον Άρη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment