PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0


Tην ήττα στη Ξάνθη γνώρισε ο Ατρόμητος με σκορ 3-0

Tην ήττα στη Ξάνθη γνώρισε ο Ατρόμητος με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48’: Ο Βάλλας πήρε την κεφαλιά, ο Σουάνης έφυγε πλάγια μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ και πάνω από τη γραμμή ο Αντεφέμι την έστειλε στα δίχτυα. Στο 83’ ο Μπόατενγκ βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Καζάκη ο οποιός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 89’ σέντρα του Μπόατενγκ απο δεξιά, ο Πόι με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 3-0.

Ο Ατρόμητος έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες: Στο 33’ πολύ όμορφη πάσα του Σφακιανάκη από αριστερά, έβγαλε μόνο του τον Αναστασάκο στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Γκσμπούρνιγκ απέκρουσε εξ επαφής και στο 73’ ο Σαγκανόφσκι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, βγήκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει,χάνοντας την ευκαιρία για την ισοφάριση.

ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγνκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο (70′ Καζάκης), Αντεφέμι, Κιντάνα (61′ Κατόνγκο), Κομεσίδης, Πόι, Σουάνης (80′ Γκλέισον).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς (54′ Σαρμιέντο), Μπαζίνσκι, Σαμπού (79′ Μπρίτο), Νεμπεγλέρας, Καμαρά (65′ Φαβάλι), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment