PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ν. Χαρδαλιάς: Στόχος να μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω


Η πανδημία είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει τελειώσει και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν εάν δεν είμαστε προσεκτικοί , όπως τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στόχος όλων μας είναι να μην χρειασθεί να κάνουμε βήματα προς τα πίσω, να προχωρήσουμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, υπογράμμισε, κάνοντας για μία ακόμη φορά αναφορά σε όσους φέρονται απερίσκεπτα και συγκεντρώνονται σε πλατείες. «Υπάρχει κίνδυνος να τα τινάξουμε στον αέρα… η στάση όλων μας είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης», σημείωσε.

Το ότι δεν ζήσαμε τις εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών είναι αποτέλεσμα της υπεύθυνης συμπεριφοράς. Κάθε ανεύθυνη κίνηση σήμερα θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην υπουργική απόφαση για τους όρους λειτουργίας των σχολείων, τους κανόνες υγιεινής και τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό μαθητών ανά αίθουσα.

Σχετικά με τη μετακίνηση μεταξύ νομών, στην παρούσα φάση επιτρέπεται για τροφοδοσία, λόγους υγείας και απασχόληση, όπου όλα αποδεικνύονται με τα σχετικά έγγραφα. Οι μετακινήσεις προς επαρχία αναμένεται να αρχίσουν από τις 18 Μαΐου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οδηγίες για τις μετακινήσεις προς τα νησιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment