PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Χαρδαλιάς: Προετοιμαζόμαστε για τη νέα καθημερινότητα


Να μην πιστεύουν κάποιοι ότι από Δευτέρα τελειώσαμε με τον κορωνοϊό, είπε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ζητώντας «να μη τεθεί σε κίνδυνο ό,τι έχουμε πετύχει έως σήμερα».

«Μελετάμε κάθε βήμα με μεγάλη προσοχή. Περνάμε στη δεύτερη φάση από τη Δευτέρα απέναντι στον αόρατο εχθρό, το ξέρουμε ότι θα έχουμε και νέα κρούσματα. Προετοιμαζόμαστε ώστε να αντιμετωπίσουμε τη νέα αυτή κατάσταση. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη και η παραμονή μας σε εγρήγορση κι επιφυλακή είναι επιβεβλημένη. Να μη πιστεύουν κάποιοι ότι από Δευτέρα τελειώσαμε με τον κορωνοϊό» τόνισε.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε πως από μεθαύριο, Δευτέρα, η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα ταξί, στα ασανσέρ, στα νοσοκομεία, στα ιατρεία και στα διαγνωστικά κέντρα.

Είπε, επίσης, ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα τροφίμων που διαχειρίζονται μη τυποποιημένα τρόφιμα, σε ιατρεία, νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, καθώς και σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, χθες έφθασαν στην Ελλάδα με τριες πτήσεις συνολικά 210 άτομα, που βρέθηκαν όλα αρνητικά σε τεστ για κορωνοϊό.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε πως μέχρι και αύριο, Κυριακή, οι έλεγχοι για άσκοπες μετακινήσεις συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment