PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ν. Χαρδαλιάς: Κλείνουν παραλιακά μέτωπα σε Πάτρα και Βόλο


Koινό στοίχημα για τον κρατικό μηχανισμό και τον πολίτη αποτελεί η μάχη για τον κορωνοϊό επανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναφερόμενος στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα, τονίστηκε πως ολοκληρώθηκαν 90 δειγματοληψίες σε επαφές της ασθενούς που είχε εντοπιστεί θετική και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» για τα δύο ακατάλληλα δείγματα από χθες, πραγματοποιήθηκε εκ νέου έλεγχος και βρέθηκαν αρνητικά. Επι του συνόλου των επιβαινόντων 261 ήταν αρνητικοί και 121 θετικοί, οι οποίοι θα παραμείνουν στο πλοίο για 14 ημέρες. Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε επίσης πως η υγεία όλων των επιβατών είναι εξαιρετική.

Παράλληλα, ανακοίνωσε και νέα μέτρα με περιορισμό της κυκλοφορίας για 14 ημέρες σε Βόλο και Πάτρα.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως κλείνει το κλείσιμο του παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και του Βόλου. Όσον αφορά την Πάτρα, η απόφαση αφορά τις περιοχές «Νότιο Πάρκο» και «Πλαζ Αγιάς», με τα μέτρα να τίθενται σε ισχύ, από το Σάββατο, ενώ για τον Βόλο, η απόφαση θα τεθεί σε εφαρμογή τη Δευτέρα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 8.00 το πρωί της επόμενης ημέρας τις καθημερινές, αλλά και καθ’ όλης της διάρκειας του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment