PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Χαρδαλιάς: Η πλειοψηφία των πολιτών κάνει την Ελλάδα θετικό παράδειγμα


Τα πρώτα 24ωρα μετά την πρώτη φάση άρσης των μέτρων δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης είπε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, τόνισε ότι τηρεί τους κανόνες, επιδεικνύει αξιέπαινη υπευθυνότητα και μοναδική σοβαρότητα και πετυχαίνει ένα καλό αποτέλεσμα, που κάνει την Ελλάδα θετικό παράδειγμα σε όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε εκ νέου την ανάγκη «να μη γυρίσουμε πίσω» και για άλλη μία φορά στηλίτευσε την προσπάθεια ορισμένων επιχειρηματιών να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματά τους. Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε δύο καφέ-μπαρ που λειτουργούσαν χθες παράνομα, με τραπεζοκαθίσματα. Οι ιδιοκτήτες τους συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

«Αυτό είναι πρόκληση για τους υπόλοιπους συνετούς ιδιοκτήτες που τηρούν ευλαβικά τους κανόνες» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, μίλησε για 414 μη προβλεπόμενες-παράνομες μετακινήσεις εκτός νομού κι επανέλαβε πως οι εκτός έδρας διαδρομές είναι δυνατές μόνο για λόγους τροφοδοσίας επιχειρήσεων, υγείας και εργασίας.

Ο υφυπουργός συνέστησε υπομονή έως τις 18/5, λέγοντας πως «αν όλα πάνε καλά», από τότε θα είναι δυνατές οι μετακινήσεις «χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment