PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ν. Χαρδαλιάς: Δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό


Αύριο κάνουμε ένα ακόμη βήμα, το δεύτερο στάδιο της άρσης των περιοριστικών μέτρων και επανεκκίνησης της οικονομίας, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως η επιτυχία αυτού του βήματος εξαρτάται από τη σωστή τήρηση των κανόνων λειτουργίας.

Αφού αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που ανοίγουν από τη Δευτέρα 11 Μαΐου ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως από αύριο επιτρέπεται η μετακίνηση προς τα νησιά, και μεταξύ των νησιών, των ιδιοκτητών και των εργαζομένων μόνο σε επιχειρήσεις για τις οποίες έχει ανακοινωθεί η επαναλειτουργία τους.

Παράλληλα, ο υφυπουργός τόνισε πως αύριο ανοίγουν και τα σχολεία για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, επαναλαμβάνοντας τους κανόνες ασφαλείας για μαθητές και προσωπικό.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε πως δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό και πως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το τι θα συμβεί σε 15 ημέρες και κάλεσε τους πολίτες να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και όσους συγκεντρώνονται σε πλατείες και άλλους χώρους σαν να μη συμβαίνει τίποτε, να προσέξουν γιατί ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment