PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Χαρδαλιάς: Αυστηρότερα μέτρα εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες


Η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί τη σύμπραξη πολιτείας και πολιτών, μόνο έτσι θα σπάσουμε την αλυσίδα του ιού, τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες αναστέλλεται η λειτουργία της μονάδας της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα και όλες οι μονάδεςστην περιοχή λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Έχουν διεξαχθεί 4.697 έλεγχοι από τους οποίους οι περισσότεροι στην Αττική και έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε όσους παραβαίνουν τους κανόνες, ανέφερε.

Υπάρχουν και 22 άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, ώστε να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, συν συμπολίτες μας στη Θράκη, που περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ, διευκρίνισε.

Επισημαίνοντας τις δωρεές ιατρικού υλικού, «πάνω από 13 εκατ. απλές χειρουργικές μάσκες και ιατρικό υλικό πρόκειται να φθάσουν στην πατρίδα μας», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Η χώρας μας έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντικές ποσότητες. Αναμένονται τουλάχιστον τρεις πτήσεις με ιατρικό υλικό, πρόσθεσε ο υφ. Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών διαθέτει τη μονάδα του Περιστερίου στη διάθεση του ΕΣΥ. Οι ιδιωτικοί ασθενείς θα διοχετευθούν στις υπόλοιπες μονάδες του Ομίλου.

Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε αρνί, δεν θα πάμε στις εκκλησίες. Θα μείνομε σπίτι, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Όσο τηρούνται οι κανόνες, δεν χρειάζεται να πάμε σε νέα μέτρα. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιλογή είναι μονόδρομος: Περισσότερα και πιο αυστηρά μέτρα, προειδοποίησε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment