PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Φίλης: Με το περσινό σύστημα οι προσλήψεις αναπληρωτών


Με βάση την περσινή διαδικασία, βάσει των πινάκων που υπήρξαν πέρυσι, θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

«Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνονται από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας 4030 του 2015, επειδή συνεχίζει να υπάρχει το τραγικό πρόβλημα των δημοσιονομικών αδιεξόδων, εμείς θα προχωρήσουμε σε προσλήψεις των αναπληρωτών, που είναι αναγκαίες οι προσλήψεις αυτές για να λειτουργήσει το καθημαγμένο από την μνημονιακή επίθεση σχολικό σύστημα, με βάση την περσινή διαδικασία. Με βάση τους πίνακες που υπήρξαν και πέρυσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Φίλης δεσμεύθηκε ότι την επόμενη χρονιά 2016 – 2017, θα υπάρξει διαδικασία ΑΣΕΠ για να υπάρξουν μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών. «Και αυτό», πρόσθεσε, «έχει να κάνει και με την πορεία της οικονομίας, αλλά και ειδικότερα με τις μεγάλες πιεστικές ανάγκες που υπάρχουν για διορισμούς και όχι για αναπληρωτές “ομήρους”, για διορισμούς με αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών στα σχολεία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment