PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Τόσκας: Πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης


Την ανάγκη να συνδεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας και όχι να αποκοπεί από αυτή, εξέφρασε εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με χάρτινα σπαθιά, πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης, με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Τόσκας και κάλεσε τις αριστερές πατριωτικές δυνάμεις να συσπειρωθούν για να επέλθει σταθερότητα στην χώρα. Χαρακτήρισε ακόμη μονόδρομο την ανάπτυξη. «Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις είναι εύκολο να λες για την ανάπτυξη αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την παραμονή ή μη του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, στη σκιά της κόντρας του Ταμείου με το Βερολίνο, ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε: «Το έχουμε ξαναδεί το έργο με το ΔΝΤ -μένει δεν μένει στο πρόγραμμα – στο τέλος θα επικρατήσουν σώφρονες απόψεις. Η αποσταθεροποίηση περιοχών της Ευρώπης δεν ευνοεί κανέναν, ούτε τις ΗΠΑ ούτε τις αγορές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment