PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση επέδειξε έργο στον τομέα των μέσων ενημέρωσης


Η κυβέρνηση επέδειξε έργο στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, υποστήριξε ο απερχόμενος υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

Η κυβέρνηση επέδειξε έργο στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, υποστήριξε ο απερχόμενος υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

Επικαλούμενος την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και την ανάρτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Παππάς επισήμανε την προσπάθεια της κυβέρνησης να προετοιμάσει το πολυνομοσχέδιο για τα οπτικοακουστικά μέσα, αλλά και να αυξήσει τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την ενημέρωση.

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Επικρατείας, Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος υπογράμμισε ότι το θεσμικό χρέος της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει τόσο την ομαλή ροή των πολιτικών πραγμάτων όσο και ένα ήρεμο πολιτικό κλίμα εν όψει των εκλογών.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η νέα κυβέρνηση δεν παραιτείται των ευθυνών της για όλα τα κρίσιμα και επείγοντα ζητήματα που άπτονται της διακυβέρνησης του συγκεκριμένου υπουργείου, όπως χαρακτηριστικά, η ροή της χρηματοδότησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ξενοφών Μορώνης εξήρε την επιτυχημένη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και την προσπάθεια να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα.

Στόχος της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπογράμμισε καταλήγοντας, είναι η διασφάλιση μιας ομαλής διακυβέρνησης προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί ομαλά στις επικείμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment