PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Κοτζιάς: Να δημοσιευθεί η επιστολή παραίτησής μου


Να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής του ζήτησε από το Μαξίμου ο Νίκος Κοτζιάς, μετά το πέρας της τετράωρης σύσκεψης των μελών της Κίνησης «Πράττω».

Απαντώντας εμμέσως στον κ. Τζανακόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για «ακατανόητη πολιτικά πράξη», ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κάλεσε την κυβέρνηση να δημοσιεύσει την επιστολή παραίτησης, προκειμένου να «δούμε αν έχω λόγο ή όχι που παραιτήθηκα».

Διαβεβαίωσε πάντως, ότι η Κίνηση «Πράττω» θα συνεχίσει να συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας όμως τον ρόλο της «αριστερής συνείδησης» και προαναγγέλλοντας ως εκ τούτου, νέες παρεμβάσεις στην κυβερνητική πολιτική.

Στο πλαίσιο αυτό, κατήγγειλε τον «οχετό που έχει ξεχυθεί» εις βάρος του, ενώ σημείωσε με νόημα, ότι «ενώ λέμε να μην είμαστε προσκολλημένοι στις καρέκλες, όταν βλέπουμε κάποιον να κάνει το καθήκον του, υβρίζεται».

Ερωτηθείς για τα μυστικά κονδύλια, υπεραμύνθηκε των αποφάσεών του, υπενθυμίζοντας ότι «είμαι ο μόνος που έκανα νόμο για να ελέγχονται από τη Βουλή».

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να αφήσει έμμεσες αιχμές για τον κ. Καμμένο, αναφέροντας πως «επειδή δεν έχουν δημοκρατική αντίληψη μερικοί, ρίχνουν λάσπη». «Αυτός που ρίχνει λάσπη όμως, έχει βρόμικα χέρια» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment