PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Κακλαμάνης: Έκκληση στους εργαζόμενους να προστατέψουν το Δημαρχείο


Μετά την απόφαση των συμβασιούχων να συνεχίσουν την κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε δηλώσεις.

Μετά την απόφαση των συμβασιούχων να συνεχίσουν την κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάνω έκκληση στους εργαζόμενους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων να προστατέψουν και να σεβαστούν το ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου μας, στην πλατεία Κοτζιά.

Καθιστώ υπεύθυνο τον κ. Γιώργο Καμίνη για ότι ήθελε συμβεί εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου, αφού, ως γνωστόν, από χθες, το βράδυ, διέφυγε «λαθραία», από την πίσω πόρτα του κτιρίου, αντί να πράξει ότι και εγώ προ διετίας.

Τότε, σε παρόμοια περίπτωση, παρέμεινα μόνος μου, μαζί με τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους, μέσα στο Δημαρχείο.

Κύριος υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στο Δήμο της Αθήνας είναι ο κ. Ραγκούσης και ο ανάλγητος νόμος του. Ο συγκεκριμένος νόμος χρειάζεται άμεση τροποποίηση, κάτι για το οποίο ο σημερινός δήμαρχος «πιέζει» μόνο με λόγια και όχι με πράξεις.

Οι καταλήψεις, συμβολικές ή μη, δεν οδηγούν πάντα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, σίγουρα πιο αποτελεσματικοί για την αντιμετώπιση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Όπως πριν έτσι και τώρα η παράταξή μου και εγώ θα είμαστε παρόντες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment