PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ν. Ζενέτος: «Να προσαρμοστεί ο ΑΣΔΑ στα νέα δεδομένα του «Καλλικράτη» (video)


«Πυρά» του Δημάρχου Ιλίου κατά της Διοίκησης του Αναπτυξιακού Συνδέσμου για το επίμαχο έργο της «ΒΙΟΦΙΑΛ».

Την προσαρμογή του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) στα νέα δεδομένα της αυτοδιοίκησης με την νέα αρχιτεκτονική δομή του «Καλλικράτη» προτείνει σε αποκλειστική του δήλωση στο «Peristerinews.gr» ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Μετά το άνοιγμα των «ασκών του Αιόλου» από το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου με την απόφαση για αποχώρηση από τον ΑΣΔΑ, έρχεται ο κ. Ζενέτος να ξεκαθαρίσει την δική του θέση.

Βέβαια, ο ίδιος αναγνωρίσει το σημαντικό έργο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου σ’ αυτήν την 22χρονη πορεία του, αλλά θεωρεί ότι σήμερα η δραστηριότητά του πρέπει να προσαρμοστεί κυρίως σε αναπτυξιακό επίπεδο και στην εκπόνηση μελετών.

Δεν παραλείπει για μια ακόμη φορά, ο κ. Ζενέτος να αναφερθεί στο μείζον πρόβλημα για τον Δήμο Ιλίου με το παλαιό εργοστάσιο της «ΒΙΟΦΙΑΛ», το οποίο πρόκειται από τον ΑΣΔΑ να ανακατασκευαστεί και θα αναπλασθεί μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο του και να μετατραπούν σε Πολιτιστικό Κέντρο – Πολύκεντρο.

Ο Δήμαρχος Ιλίου επιρρίπτει ευθύνες στη Διοίκηση του ΑΣΔΑ ότι δεν διασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του έργου, ύψους 9,5 εκατ. ευρώ και σήμερα δεν διαφαίνεται ότι υπάρχουν τέτοια περιθώρια, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τέλος, καταλήγει ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ όλων των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας και του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παπαντωνίου για το νέο ρόλο του ΑΣΔΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment