PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η χώρα Αργεντινή ή Βενεζουέλα


Με ένα απόσπασμα από ομιλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 15 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, σχολιάζει η Ν.Δ. την κατάσταση που διαμορφώνεται στην οικονομία.

«Ο κ. Τσίπρας πρακτικά παραδίδει μια χώρα η οποία βρίσκεται εκτός αγορών, με το κόστος δανεισμού του ελληνικού κράτους να ξεπερνά κατά πολύ το 4%. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος: ποτέ ξανά δεν θα επιτρέψουμε να φτάσει στο σημείο η πατρίδα μας να ικετεύσει για ένα ακόμα πρόγραμμα διάσωσης» είχε αναφέρει τότε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Είχε διαβεβαιώσει παράλληλα πως ο ίδιος θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μειωθεί το κόστος δανεισμού της Ελλάδος και να μπορεί η χώρα να δανείζεται «όπως όλες οι κανονικές χώρες».

«Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή. Και σίγουρα δεν θα γίνει Βενεζουέλα. Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης μέσα από ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων είναι το κλειδί για να μας εμπιστευθούν και πάλι οι επενδυτές» είχε διαμηνύσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας: «Στο λαϊκισμό, την ιδεοληψία και την ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης θα αντιπαραβάλουμε τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα. Εμπιστοσύνη είναι η λέξη κλειδί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment