PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Βούτσης: Αρκετά επώδυνη συμφωνία μέσα στην εβδομάδα


Για μια καθαρή, αλλά και αρκετά επώδυνη συμφωνία, η οποία θα πρέπει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα, έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης…

Για μια καθαρή, αλλά και αρκετά επώδυνη συμφωνία, η οποία θα πρέπει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα, έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης.

Εκτίμησε ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι μόνον η πολιτική διαπραγμάτευση θα δώσει το σήμα ότι μπορούμε να πάμε σε συμφωνία.

«Έχουμε κάνει τα εκατό βήματα», σημείωσε ο κ. Βούτσης, αναφερόμενος στην πλευρά της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές.

«Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία, η οποία θα είναι έντιμη, καθαρή, διαυγής, αλλά και αρκετά επώδυνη», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

Τόνισε δε ότι εάν η κυβέρνηση χάσει την δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία «θα κάνουμε ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές» και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει «με άλλα δεκανίκια», απαντώντας έμμεσα σε σενάρια για άλλης σύνθεσης κυβερνητική πλειοψηφία από την παρούσα Βουλή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment