PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νότες αλληλεγγύης για τη στήριξη των Κυπρίων


Μεγάλη συναυλία, με τίτλο «CyprusAid», δίνουν αύριο από τις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα πενήντα και πλέον καλλιτέχνες -μεταξύ των οποίων ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χρήστος Θηβαίος-στην Τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία.

Μεγάλη συναυλία, με τίτλο «CyprusAid», δίνουν αύριο από τις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα πενήντα και πλέον καλλιτέχνες -μεταξύ των οποίων ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χρήστος Θηβαίος-στην Τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία, για να περάσουν το μήνυμα ότι η Κύπρος δεν είναι άντρο «γκάγκστερ και συμμοριτών», αλλά μια περήφανη χώρα με σκεπτόμενους ανθρώπους και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Η στήριξη της κίνησης αποτελεί ηχηρή πράξη αλληλεγγύης για τον έξω κόσμο, αφού για την παρακολούθηση της συναυλίας δεν απαιτείται κανένα οικονομικό αντίτιμο, παρά μόνο μια εισφορά σε είδος. Πιο συγκεκριμένα, σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλες πληθυσμιακές ομάδες που τα έχουν άμεση ανάγκη, μέσω του δικτύου των κοινωνικών παντοπωλείων.

Υπό κανονικές συνθήκες, η διοργάνωση μιας τέτοιου μεγέθους εκδήλωσης θα χρειαζόταν αρκετές εβδομάδες προετοιμασία. Το εντυπωσιακό στοιχείο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι γεννήθηκε από μια ομάδα ηθοποιών και φίλων, και υλοποιείται σε χρόνο ρεκόρ με μηδενικό κόστος, χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή ατόμων και συνόλων.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου, μια πλειάδα βιρτουόζων μουσικών και επίλεκτες μπάντες, όπως η 20μελής ομάδα κρουστών Batukinio και τα συγκροτήματα Λωποδύτες, Μέθεξις και Πέραμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment