PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Μόνο η Ν.Δ. μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατό


«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η χειρότερη της μεταπολίτευσης και μόνον η ΝΔ μπορεί να τη ρίξει το ταχύτερο δυνατό», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη διάρκεια κομματικής συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με τη συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της Ν.Δ., «ο κ. Τσίπρας έκανε τεράστια ζημιά, κάθε μέρα που περνάει κάνει μεγαλύτερη, όσο πιο γρήγορα φύγει και μιλήσει ο λαός, τόσο πιο γρήγορα θα ξανασταθεί η χώρα και πάλι στα πόδια της».

Η βουλευτής της Ν.Δ. δήλωσε κατηγορηματικά ότι το κόμμα δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή το πακέτο μέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση, επειδή διαφωνεί με το περιεχόμενο της αξιολόγησης και σημείωσε: «Δεν θα χρειαζόταν το πακέτο μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ εάν δεν υπήρχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το 1,5 δισ. άμεσων φόρων δεν πρόκειται να εισπραχθεί, διότι οι Ελληνες δεν έχουν να πληρώσουν, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει, στη λεπτομέρεια του, ότι υπήρχε τρόπος μειώνοντας δαπάνες να μειώσουμε φόρους».

Ως προς το προσφυγικό κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έδειξε «απόλυτη ανικανότητα» και είπε χαρακτηριστικά: «Χρειάστηκε οκτώ μήνες η κυβέρνηση για να καταλάβει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες και ότι πρέπει να υπάρχουν κλειστά κέντρα. Ξέρουμε τι θα πει πρόσφυγας. Δεν υπάρχει προνόμιο ευαισθησίας σε κανένα κόμμα».

Υπογράμμισε πως οι νόμοι ισχύουν για τους πάντες και διερωτήθηκε: Πώς δεν παρενέβη η Αστυνομία στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μετανάστης προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το παιδί του σαν σφεντόνα, για να προστατεύσει αυτή την ψυχούλα, πώς εξακολουθεί να είναι για τόσες μέρες κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη ή μια μικρή ομάδα αλληλέγγυων και προσφύγων να κλείνουν τη γέφυρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment