PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ντοπάρουν 6χρονα για να κερδίσουν στα καλλιστεία! (video)


«Η κατάσταση είναι απελπιστική, αλλά όχι σοβαρή», έλεγε ο Φρέντυ Γερμανός.

«Η κατάσταση είναι απελπιστική, αλλά όχι σοβαρή», έλεγε ο Φρέντυ Γερμανός. Μόνο που αν ζούσε σήμερα και έβλεπε τί κάνουν οι ανεγκέφαλες και στενόμυαλες μαμάδες στα παιδιά τους, ίσως και να αναθεωρούσε. Γιατί το θέμα μας είναι και απελπιστικό και σοβαρό.

Η είδηση ότι διοργανώνονται παιδικά καλλιστεία στο ριάλιτι Toddlers and Tiaras, όπου οι μαμάδες πηγαίνουν τα 4χρονα και 6χρονα κοριτσάκια τους, για να τα μακιγιάρουν, να τους βάλουν ψεύτικο στήθος και να τα μετατρέψουν σε super star σόκαρε πολλούς. Ακόμη όμως οι υπεύθυνοι του ριάλιτι, αλλά και οι μαμάδες που πάνε εκεί τα παιδιά τους, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Σήμερα, η μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού δηλώνει μπροστά την κάμερα ότι δίνει στην κόρη της να πίνει έναν ειδικό χυμό, προκειμένου να την βοηθήσει να έχει την απαραίτητη ενέργεια, ούτως ώστε να χορεύει και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός τέτοιου είδους διαγωνισμού. Η Τζουν Χόλερ δεν αποκάλυψε από τι αποτελείται ο ειδικός χυμός, ωστόσο διαβεβαίωσε τους πάντες ότι δεν ενέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο για την υγεία του παιδιού της.

Το θέμα αναμφισβήτητα παραπέμπει στα συμπληρώματα διατροφής και άλλα συναφή, που όμως μέχρι σήμερα συναντούσαμε μόνο σε αθλητές. Το ντόπινγκ στον αθλητισμό άλλωστε, δεν είναι κάτι καινούριο. Θα μας πείτε είναι καινούριο το να θέλει μια μαμά να βγάλει λεφτά ντοπάροντας το παιδί της; Ναι, όταν πλέον γίνεται δημόσια και μάλιστα είναι τόσο εμφανές ότι γίνεται για τα χρήματα, ναι, είναι καινούριο. Και τραγικό συνάμα.

Στο βίντεο, από την τηλεοπτική εκπομπή Toddlers and Tiaras, η μικρή Αλέινα φαίνεται να πίνει το χυμό της και να επιδίδεται σε ατέλειωτες φιγούρες.

Το θέαμα είναι πραγματικά τραγικό. Και δεν είναι τραγικό μόνο γιατί αυτά τα παιδιά, όταν μεγαλώσουν και συνειδητοποιήσουν ότι το όνειρο έχει τελειώσει θα είναι δυστυχισμένα. Το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι η δυστυχία των μανάδων τους οδηγεί σε αυτού του είδους της καταστάσεις. Και η μανία τους για χρήμα και δόξα, κυριολεκτικά από εκεί που δεν τους ξέρει κανείς.

Τουλάχιστον, στην δική σας δυστυχία, ας μην παρασύρετε και τα παιδιά σας. Αυτά δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment